Hesabım
    ''Hotel Transylvania: Transformanya''dan Fragman!

    Otel Transilvanya serisinin dördüncü filmi ''Hotel Transylvania: Transformanya''nın fragmanı yayınlandı.

    2012 yılında vizyona giren Hotel Transylvania çok beğenilmiş ve dünya çapında yaklaşık 400 milyon dolarlık bir gişe hasılatı elde etmişti. Film ayrıca En İyi Uzun Metraj Animasyon dalında Altın Küre Ödülü kazandı. İlk filmin başarısı, 2015 yılında Hotel Transylvania 2 ve 2018 yılında Hotel Transylvania 3: Summer Vacation adlı devam filmlerinin yapılmasına yol açtı. Üçü de Genndy Tartakovsky tarafından yönetilen filmler büyük beğeni topladı.

    Serinin dördüncü devam halkası olan Hotel Transylvania: Transformanya, Genndy Tartakovsky'nin yönetmediği ilk film olacak. Filmi, Derek Drymon ve Jennifer Kluska yönetiyor. Senaryo ekibinde Tartakovsy de yer alıyor. 

    Hotel Transylvania: Transformanya, Dracula ve ailesinin yaşadığı maceraları konu ediyor. Filmin konusu kısaca şöyle: Van Helsing'in gizemli icadı "Canavarlaşma Işını" çığırından çıktığında, Drac ve canavar arkadaşlarının hepsi insana dönüşürken, insan olan Johnny ise bir canavara dönüşür. Güçleri elinden alınmış Drac ve hayatı bir canavar olarak da seven coşkulu Johnny, uyumsuz yeni bedenlerinde, çok geç olmadan ve birbirlerini çıldırtmadan önce bir tedavi bulmak için bir araya gelmeli ve dünya çapında yarışmalılar. Mavis'in ve gülünç insan Drac Pack'in yardımıyla, dönüşümleri kalıcı hale gelmeden önce kendilerini geri döndürmenin bir yolunu bulmalılar.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top