Hesabım
    ''Scream''den Yeni Teaser Yayınlandı!

    Efsane korku filmi serisinin beşinci filminden yeni bir teaser yayınlandı.

    Tüm zamanların en ikonik korku filmi serilerinden biri olan Çığlık serisi, 1996 yılında, Wes Craven tarafından yönetilen Çığlık filmi ile başladı. Courtney CoxNeve CampbellDavid ArquetteSkeet UlrichDrew Barrymore gibi oyuncuların yer aldığı film, karakterleri ve filmdeki Ghostface maskesi ile popüler kültürün önemli bir parçası haline geldi sonraki yıllarda yine Wes Craven tarafından yönetilen 3 devam filmi çekildi.

    Serinin beşinci halkası olan ve ilk filmle aynı adı taşıyan Scream ise serinin Wes Craven tarafından yönetilmeyen ilk filmi olacak. 2015 yılında hayatını kaybeden Craven'in yerine filmi Matt Bettinelli ve Olpin Tyler Gillett yönetiyor. Çığlık 4'ün vizyona girmesinden tam 11 yıl sonra izleyiciyle buluşacak olan filmde Neve Campbell, beşinci filmde de Sidney Prescott olarak karşımıza çıkarken; Courteney Cox haber muhabiri Gale Weathers rolünü, David Arquette ise Şerif Dewey Riley rolünü yeniden canlandıracak. 

    Senaryosu James Vanderbilt ve Guy Busick tarafından yazılan film, Sidney'in yıllar önce yaşadıklarına benzeyen seri cinayetleri çözmek için Woodsboro'ya geri dönmesini ve bu mücadelede yeniden onunla güçlerini birleştiren Gale ve Dewey'nin hikâyesini anlatıyor. Film, 14 Ocak 2022'de sinemalarda!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top