Hesabım
    ''The Batman'' Filminden Yeni Fragman!

    Hayranlar, Warner Bros. Japonya tarafından yayınlanan fragmanda Joker'in filmdeki varlığına dair ipuçları olduğunu öne sürüyor.

    Başrolünde Robert Pattinson'ı izleyeceğimiz The Batman filmi, DC Sinematik Evreni'ndeki Ben Affleck'li Batman projesinin iptalinden sonra, daha genç bir Bruce Wayne'i anlatacak olan bağımsız bir bir film yapılması fikrinin sonucu olarak ortaya çıktı. Matt Reeves'in yönettiği filmin 2022'nin Mart aynıda vizyona girmesi planlanıyor.

    Filmin ilk fragmanı, henüz çekimlerin çok az kısmı tamamlanmışken, 2020 yılında paylaşılmıştı. Resmi fragman ise bu yılın Ekim ayında gerçekleşen DC FanDome etkinliğinde paylaşıldı. Bu fragmanda filmin ana kötü karakteri olan ve Colin Farrel tarafından canlandırılan Penguin karakterini daha ayrıntılı bir şekilde görürken; Batman'in, Zoe Kravitz tarafından canlandırılan Catwoman ile ilişkisine de göz atma şansı bulmuştuk.

    Warner Bros. Japonya tarafından filmden yeni bir fragman daha paylaşıldı. Yayınlanan bu fragman, The Riddler’ın şeytani planı dahil olmak üzere yeni görüntüler içeriyor. Filmde Edward Das /The Riddler karakterini Paul Dano canlandırıyor. Fragmanda Riddler'ın gazete küpürü ve fotoğraflarla dolu olan duvarını görüyoruz ve Riddler'ın ''Bu şehir hakkındaki gerçeği ortaya çıkarmak için buradayım.'' dediğini duyuyoruz.

    İşte Warner Bros. Japonya tarafından paylaşılan fragman:

    Fragmanı dikkatle inceleyen hayranlar, Riddler'ın duvarındaki görsellerden birinin, Joker olabileceğini öne attı. Ayrıca fragmanın sonunda yer alan kahkahanın da Joker'e ait olduğu düşünülüyor. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top