Hesabım
    ''Fantastic Beasts: The Secrets Of Dumbledore''dan İlk Fragman!

    Karanlık büyücü Grindelwald karakteriyle, Johnny Depp'in yerine projeye dahil olan Mads Mikkelsen'e ilk bakış!

    Fantastic Beasts serisinin üçüncü filmi olan ''Fantastic Beasts: The Secrets Of Dumbledore'' filminden ilk fragman yayınlandı. 2022'nin Nisan ayında sinemalarda olması planlanan film, serinin ilk iki filmi olan Fantastic Beasts and Where to Find Them ve Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald'ın da yönetmenliğini yapan David Yates tarafından yönetiliyor.

    Filmde her zamanki gibi Newt Scamander karakterine hayat veren Eddie Redmayne başrolde. Ayrıca önceki filmlerde rol alan Katherine Waterston, Dan Fogler, Alison Sudol, Ezra Miller, Callum TurnerJessica Williams ve Dumbledore rolüyle Jude Law oyuncu kadrosunda yer alıyorlar.

    Ancak Fantastic Beasts: The Secrets Of Dumbledore'un kadrosunda önemli bir değişiklik var. Bir önceki filmde karanlık büyücü Grindelwald'ı canlandıran Johnny Depp projeden ayrıldı. Onun yerine bu filmde Mads Mikkelsen'i Grindelwald olarak izleyeceğiz. Fragman, Harry Potter evrenine adım atan Mikkelsen'e ilk bakışı sunuyor.

    Filmde, Grindelwald'ın büyücülük dünyasını kontrol etmek için harekete geçtiğinin farkında olan Profesör Albus Dumbledore'un, Büyüzoolog Newt Scamender ile iş birliği yapıyor. Fantastic Beasts: The Secrets Of Dumbledore'un, Dumbledore ve Grindelwald arasındaki gizemli ilişkiyi açığa çıkarması bekleniyor. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top