Hesabım
    Adrien Brody'nin Başrolde Olduğu Suç Filmi 'Clean'den Fragman Paylaşıldı

    Filmin yapımcılığını üstlenen Adrien Brody, senaryoyu da yönetmen Paul Solet ile birlikte kaleme aldı.

    Bullet Head, Dark Summer, Grace gibi filmlere imza atan yönetmen ve senaryo yazarı Paul Solet'in yönettiği Clean filmi, kızının trajik kaybının üstesinden gelmeye çalışan ve geceleri çöp toplayarak geçimini sağlayan Clean adındaki bir adamın hikayesini anlatıyor. Filmde Clean karakterine Oscar'lı oyuncu Adrien Brody hayat veriyor. Film, boş zamanlarını terk edilmiş binaları temizlemek ve mahalleye bakmakla geçiren Clean'in, bir suç patronunun hedefi haline gelmesiyle alt üst olan hayatını ve Clean'in şiddet dolu geçmişiyle yüzleşmesini anlatıyor.

    Clean'in oyuncu kadrosunda, Adrien Brody'nin yanı sıra Glenn Fleshler, Richie Merritt, Chandler DuPont, Michelle Wilson, John BiancoDinora Walcott,  Pat Buck gibi isimler yer alıyor. Filmin senaryosunu birlikte yazan yönetmen Paul Solet ve Adrien Brody, daha önce Solet'in yazıp yönettiği suç ve gerilim filmi Bullet Head'de birlikte çalışmışlardı. Adrien Brody aynı zamanda filmin yapımcılığını da Daniel Sollinger, Paul Solet ve Elliot Brody ile birlikte üstleniyor.

    Dünya prömiyerini, geçtiğimiz Nisan ayında Tribeca Film Festivali'nde yapan Clean, ABD'de 28 Ocak 2022 tarihinde sinemalarda olacak. Filmin ülkemizdeki vizyon tarihi ise henüz belli değil. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top