Hesabım
    Oyuncu Chris Noth, İki Kadın Tarafından Tecavüzle Suçlandı

    Özellikle Sex and the City'de canlandırdığı Mr. Big karakteriyle tanınan Chris Noth, isimlerini gizli tutan iki kadın tarafından tecavüzle suçlandı.

    Özellikle Sex and the City dizisinde ve devam filmlerinde canlandırdığı Mr. Big karakteri ile tanınan oyuncu Chris Noth'a cinsel saldırı suçlamasında bulunuldu. The Hollywood Reporter'ın haberine göre, birbirilerini tanımadıklarını belirten ve Zoe ve Lily takma ismini kullanan iki kadın, 2004 ve 2015 yıllarında oyuncu Chris Noth tarafından cinsel saldırıya uğradıklarını iddia etti. 

    Bir gazeteci olan Lily, The Hollywood Reporter’a geçtiğimiz Ağustos ayında e-mail yoluyla ulaşarak, "Bu tür bir hikâyeyi nasıl takip ettiğinizden ve diğer kurbanları nasıl bulduğunuzdan emin değilim" dedi. Hala eğlence sektöründe çalıştığı için kimliğini gizleyen Zoe isimli kadınsa, "Sex and the City'deki rolünü yeniden canlandırdığını görmek içimde bir şeyleri harekete geçirdi. Yıllarca onu gömdüm. Onun kim olduğunu halka açıklamanın zamanı geldi" diyerek Hollywood Reporter'a ulaştı.

    2015 yılında, kendisi 25 yaşında, Noth 60 yaşındayken onunla tanıştığını söyleyen Lily, o zamanlar New York'ta bir gece kulübünde garsonluk yaptığını anlattı. Noth'un kendisini yemeğe davet ettiğini belirten Lily, onun evinde tecavüze uğradığını iddia etti. Zoe ise, Noth 49 yaşındayken tanıştıklarını, o sırada kendisinin 22 yaşında olduğunu ve ünlü isimlerin düzenli olarak iş yaptığı yüksek profilli bir firmada, başlangıç seviyesinde bir işte çalıştığını belirtti. Zoe, Noth'un sık sık yanına gelerek kendisiyle flörtleştiğini daha sonrasında ise kendisini evinde bulunan havuza çağırdığını ve eve girdikten sonra Noth'un kendisine tecavüz ettiğini açıkladı.

    The Hollywood Reporter’a yazılı bir açıklama gönderen Noth konuyla ilgili şu ifadelerde bulundu: "Yıllar, hatta on yıllar önce tanıştığım kişilerin bana yönelttikleri suçlamalar kesinlikle yanlış. Bu hikayeler 30 yıl veya 30 gün öncesine ait olabilir ancak hayır her zaman hayır anlamına gelir. Bu benim aşmadığım bir çizgi. Yaşananlar rızaya dayalıydı. Ortaya çıkan bu iddiaların zamanlamasını sorgulamamak elde değil. Neden şimdi ortaya çıktıklarını tam olarak bilmiyorum ama şunu biliyorum: Bu kadınlara cinsel saldırıda bulunmadım.”

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top