Hesabım
    Eski Eşi Jennifer Garner Hakkındaki Açıklamaları Nedeniyle Ben Affleck'e Tepki Yağıyor

    Şu sıralar Jennifer Lopez ile mutlu bir birliktelik yaşayan Ben Affleck, oyuncu Jennifer Garner ile olan evliliği hakkındaki açıklamalarıyla tepki topladı. Jennifer Lopez ise Affleck'in açıklamalarını destekledi.

    Oyuncu Jennifer Garner ile 13 yıl süren evliliği hakkında açıklamalarda bulunan Ben Affleck'e, olumsuz yorumları nedeniyle tepki yağıyor. Pek çok sosyal medya kullanıcısı Affleck'in ifadelerini "acımasız" olarak değerlendirdi  ve onu "kaba" olmakla suçladı.

    2000 yılında, Pearl Harbor filminin çekimleri sırasında tanışan Ben Affleck ve Jennifer Garner, 2005 yılında evlendiler ve üç çocukları oldu. 2018 yılındaysa resmi olarak boşandılar. Ancak evlilikleri bundan çok daha önce bitmişti. Bu süreçte Ben Affleck, alkol bağımlılığı nedeniyle rehabilitasyon merkezinde tedavi görmüş, Jennifer Garner da ona fazlasıyla destek olmuştu.

    Geçtiğimiz günlerde, Howard Stern tarafından sunulan talk show'a katılan Ben Affleck, geçmişte yaşadığı alkol problemi için evliliğini suçladı. "Bu evlilikte kendimi tuzağa düşürülmüş, kapana kısılmış hissediyordum. Sürekli olarak 'Ayrılamam, çünkü çocuklarım var. Ama mutlu değilim, ne yapmalıyım?' diye soruyordum. Yaptığım şey bir şişe alkollü içki tüketmek ve sonunda kanepede uyuyakalmaktı." diyen Affleck sözlerine "Ayrılmasaydık ben hala alkol bağımlısı olurdum." ifadelerini kullanmıştı.

    Bu açıklamalar elbette oldukça ses getirdi. Özellikle de Jennifer Garner'ın yakın çevresi duruma tepkisiz kalamadı. Röportajdan sonra Jennifer Garner'a yakın bir kaynak, yaptığı açıklamalarda Ben Affleck'in söylediklerini “iğrenç” olarak nitelendirdi: "Ben korkunç şeyler yaptığında ve kötü şeyler yaşadığında onu tekrar ayağa kaldıran tek kişi Jen oldu. Jen onu seviyordu, bu nedenle de hep destek için yanındaydı."

    Affleck’in açıklamaları sosyal medyada da tepkilere neden oldu. Jennifer Garner'ın daha önce defalarca Ben Affleck'i rehabilitasyona götürürken görüntülendiğine dikkat çeken sosyal medya kullanıcıları, Affleck'in Garner'ı suçlamasını "acımasız" olarak değerlendirdiler. 

    Ben Affleck'in 17 yıl sonra yeniden aşk yaşamaya başladığı Jennifer Lopez'in de bu açıklamalardan rahatsız olduğu iddia edilmişti. Ancak Lopez, bu haberleri yalanlayarak "Ben'e bir baba, eş-ebeveyn ve insan olarak bundan daha fazla saygı duyamazdım. Ben böyle hissetmiyorum." ifadelerini kullandı.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top