Hesabım
    'Prensin Düğünü'nden İlk Fragman!

    Romantik komedi türündeki film Ocak ayında Netflix'te olacak.

    Ocak ayında Netflix'e gelecek yeni yapımlar arasında yer alan romantik komedi "Prensin Düğünü"nden ilk fragman paylaşıldı. Spartacus: Blood and Sand, Knightfall, BaywatchZeyna gibi dizilerin yönetmenliğini yapan Rick Jacobson tarafından yönetilen filmin senaryosunu ise Holly Hester yazdı.

    The Perfect Date, Saving Zoe, Lady Bird gibi yapımlardan tanıdığımız Laura Marano ve Alaaddin, ReprisalJack Ryan gibi filmlerde rol alan Mena Massoud'un başrollerinde yer aldığı Prensin Düğünü, New Yorklu bir kuaför olan Isabel (Izzy) ile New York'u ziyaret etmekte olan Prens Thomas arasındaki beklenmedik aşkı konu alıyor.

    New York'ta basit bir yaşam süren kuaför Izzy, Prens Thomas'ın kraliyet düğününde çalışmak için bir iş teklifi alır. Arkadaşlarıyla beraber düğünün yapılacağı şatoya giden Izzy'i hiç beklemediği bir aşk beklemektedir. Yalnızca kraliyet için, anlaşmalı bir evlilik yapmak üzere olan, evleneceği prensesi doğru düzgün tanımayan ve ona karşı bir şey hissetmmeyen Prens Thomas, Izzy ile vakit geçirdikçe ona aşık olmaya başlar. Peki ayrı dünyaların insanları olan Izzy ve Thomas birlikte olabilecek midir? Bu sorunun cevabını, filmin Netflix'te gösterime gireceği 20 Ocak tarihinde öğrenebileceğiz.

    Ocak ayında Netflix'te başka hangi yapımların yer alacağını öğrenmek için buraya tıklayarak ilgili haberimize gidebilirsiniz. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top