Hesabım
    Tom Holland ve Mark Wahlberg'in Başrolünde Yer Aldığı 'Uncharted'dan Altyazılı Fragman!

    Popüler video oyunu Uncharted'ın sinema uyarlamasından altyazılı fragman paylaşıldı.

    Marvel Sinematik Evreni'nin Spider-Man'i olarak geniş kitlelerce tanınan ve son olarak gişe rekorları kırmakta olan Spider-Man: No Way Home'daki performansıyla büyük beğeni toplayan genç oyuncu Tom Holland ile iki Oscar adaylığı bulunan oyuncu ve yapımcı Mark Wahlberg'i (Departed, The Fighter, Ted) bir araya getiren aksiyon ve macera filmi Uncharted'dan altyazılı fragman paylaşıldı.

    Aynı isimli popüler video oyunundan uyarlanan filmin yönetmen koltuğunda; Venom, ZombielandGangster Squad gibi filmlere imza atan Ruben Fleischer yer alıyor. Uncharted'ın senaryosu ise Art MarcumMatt Holloway ve Rafe Judkins'ten oluşan bir senaryo ekibi tarafından yazıldı. Filmde Tom Holland ve Mark Wahlberg'in yanı sıra Antonio Banderas, Tati Gabrielle, Sophia Ali, Patricia Meeden ve Sarah Petrick rol alıyor.

    Oyundaki hikayenin daha öncesini anlatacak olan filmde, Tom Holland, oyunun ana karakteri olan Hazine Avcısı Nathan Drake'in genç hali olarak karşımıza çıkacak. Filmde Drake'in "Sully" ile yani Mark Wahlberg'in canlandıracağı Victor Sullivan karakteriyle nasıl tanıştığının hikayesini detaylı olarak izleyeceğiz.

    Sony PlayStation Products'ın ilk uzun metraj film projesi olan Uncharted , 11 Şubat 2022'de sinemalarda izleyici ile buluşacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top