Hesabım
    Ryan Reynolds, Will Ferell ile Birlikte Rol Aldığı Müzikal Komedi 'Spirited'ın İlk Görsellerini Paylaştı

    Charles Dickens'ın ünlü ''A Christmas Carol'' hikayesinin modern bir uyarlaması olan Spirited, 2022 yılında Apple TV Plus'ta yayınlanacak.

    Benzersiz film pazarlama taktikleriyle karşımıza çıkan Ryan Reynolds, son projelerinden biri olan Spirited'ın ilk görsellerini Apple uygulaması iPhoto'da hazırladığı bir slayt gösterisi olarak paylaştı. Reynolds'un kendi Twitter hesabından paylaştığı video, hem filmin hem de filmin yayınlanacağı platform olan Apple'ın reklamını yapması nedeniyle, çifte reklam olarak değerlendirildi.

    Ryan Reynolds'un başrolü Will Ferrell ile paylaştığı Spirited, Charles Dickens'ın ünlü hikayesi 'A Christmas Carol'un modern bir uyarlaması olacak. Filmin yönetmen koltuğunda; Daddy's HomeDaddy's Home 2 ve Instant Family gibi komedi filmlerine imza atan Sean Anders ile Anders'ın bu filmlerin senaryolarını birlikte yazdığı John Morris oturuyor. 

    Müzikal komedi türündeki Spirited'ın oyuncu kadrosunda, Ryan Reynolds ve Will Ferrell'in yanı sıra; Oscar ödüllü oyuncu Octavia SpencerAime CarreroJoe TippettSunita Mani, Marlowe Barkley, Anastasia Mousis SanidopoulosJen Tullock, Maximilian Lee Piazza gibi isimler yer alıyor. Filmin müziklerini ise La La Land için besteledikleri ''City of Stars'' şarkısı ile En İyi Orijinal Şarkı Oscar ödülünü alan Benj Pasek ve Justin Paul besteliyor. İkilinin kariyerinde The Greatest ShowmanAladdinDear Evan Hansen gibi müzikleriyle beğeni toplayan filmler bulunuyor.

    İşte Ryan Reynolds'ın Spirited paylaşımı:

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top