Hesabım
    "Spider-Man: No Way Home" Sony'nin En Çok Kazanan Filmi Oldu

    Vizyona girdiği ilk 10 gün içinde, dünya çapındaki geliri 1 milyar doları aşan Spider-Man: No Way Home, Sony'nin en iyi hasılat elde eden filmi oldu.

    Marvel ve Sony'nin ortak yapımı olan Spider-Man No Way Home, Tom Holland'lı Spider-Man serisinin üçüncü ve şimdilik son filmi. Vizyona girdiği andan itibaren hayranların beğenisini kazanan film dünya çapında izlenme rekorları kırdı.

    Yalnızca on gün içinde, küresel hasılatı 1 milyar doları aşan film, ABD'de ise 495 milyon dolar gelir elde etti ve böylece Sony Pictures'ın ABD içinde en çok gişe hasılatı elde eden filmi oldu. Spider-Man: No Way Home'dan önce bu unvanı elinde bulunduran film, aksiyon ve macera filmi Jumanji: Welcome to the Jungle'dı. Kadrosunda Dwayne Johnson, Karen Gillian, Jack BlackKevin Hart gibi isimlerin bulunduğu 2017 yapımı film, vizyonda kaldığı süre boyunca ABD'de 404.5 milyon dolar gelir elde etmişti.

    Spider-Man: No Way Home'un, vizyona girdiği ilk on günde, Jumanji: Welcome to The Jungle'dan 90 milyon dolar daha fazla gişe hasılatı elde etmesi, Spider-Man'in kırılması güç bir rekora daha imza atmaya doğru ilerlediğini gösteriyor. 

    Tom Holland, ZendayaBenedict Cumberbatch gibi isimlerin yanı sıra, önceki serilerde yer alan oyuncuları da bir araya getiren film, pandemi döneminde dünya çapında bir milyar dolar barajını aşan Spider-Man: No Way Home, ülkemizde de tüm zamanların en iyi açılış yapan ikinci yabancı filmi oldu. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top