Hesabım
    2022'nin Merakla Beklenen 20 Filmi

    2022 yılında vizyona girecek filmlerden hangileri en çok merak ediliyor?

    Son iki yılda yaşadığımız pandemi ve içinde bulunduğumuz günlerde artmakta olan vakalar nedeniyle 2022 yılında, neler yaşanacağını tahmin etmek pek de kolay değil. Sinema açısından da durum böyle. 2021'i, Spider-Man: No Way Home'un kırdığı izlenme rekorlarıyla ve sinema seyircisinin pandemi öncesi rakamlara ulaşmasıyla kapatmış olsak da, sinema sektörü için belirsizlik devam ediyor. 

    Bütün olumsuzluklara rağmen, 2021 yılında gördük ki, her ne kadar evimizde film izlemeye alışmış ya da buna mecbur kalmış olsak da, izleyiciler hala birtakım filmleri sinema salonlarında izlemeyi tercih ediyorlar. Spider-Man: No Way Home, Dune, Venom 2Ghostbusters: Afterlife gibi filmlerin izlenme oranları, izleyicilerin sinema salonlarına dönmeye hazır olduğunu gösteriyor, fakat bir yandan da sinemada artık yalnızca büyük bütçeli aksiyon/süper kahraman filmlerinin tercih edildiğini işaret ediyor.

    2022'de sinema salonları ve izleyiciler açısından durum nasıl olacak, bunu bilemiyoruz. Ama 2022 yılı içinde vizyona girmesini heyecanla beklediğimiz çok fazla film var. Avatar 2, Top Gun MaverickScream gibi devam filmlerinden; LightyearSpider-Man Across the Spider-Verse gibi animasyonlara; Doctor Strange in the Multiverse of Madness ve Thor: Love and Thunder gibi Marvel filmlerinden; The Flash ve The Batman gibi DC Comics filmlerine pek çok film 2022'de izlemeyi dört gözle beklediğimiz filmler arasında yer alıyor. 

    İşte 2022'nin merakla beklenen 20 filmi...

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top