Hesabım
    Rooney Mara, Audrey Hepburn'u Canlandıracak

    Filmin yönetmen koltuğunda "Call Me By Your Name" ile tanınan Luca Guadagnino oturuyor.

    Son günlerde Hollywood'un efsane isimlerine odaklanan birçok film projesi gündemde. Tom Holland'lı Fred Astaire biyografisi, Chris Evans'ın Gene Kelly'i canlandıracağı proje derken şimdi de iki kez Oscar adayı olan başarılı oyuncu Rooney Mara'nın Hollywood'un en büyük yıldızlarından Audrey Hepburn'u canlandıracağını öğrendik.

    The Girl With the Dragon Tattoo, CarolA Ghost Story gibi filmlerde rol alan Rooney Mara'nın başrolünde yer alacağı Apple Studios filminin yönetmen koltuğunda ise Call Me By Your Name ve Suspiria gibi filmleriyle dikkat çeken İtalyan yönetmen Luca Guadagnino oturacak. Senaryosunu Michael Mitnick'in (The Giver, The Current War) yazacağı filmin konusu henüz açıklanmadığı için Hepburn'un hayatının hangi evresini ele alacağı bilinmiyor.

    "Breakfast at Tiffany's", "Roman Holiday", "My Fair Lady", "Sabrina" ve "Charade" gibi filmlerde rol alan Audrey Hepburn, Hollywood'un en ikonik yıldızlarından biri olmayı başardı. Oyunculuğun yanı sıra yardımseverliği ile de öne çıkan ve Unicef'in iyilik elçilerinden olan Hepburn, "Roman Holiday" filmindeki performansı ile En İyi Kadın Oyuncu Oscar'ı almıştı. Bunun dışında dört kez daha Oscar'a aday gösterilen yıldızın ayrıca Bafta ve Altın Küre adaylıkları da bulunuyor.

    Audrey Hepburn'un  oğlu Sean Hepburn Ferrer'den de filmle ilgili bir açıklama geldi. Fox News'e verdiği röportajda projeden haberi olmadığını söyleyen Ferrer, annesini Ronney Mara'nın canlandıracak olmasından memnun olduğunu belirtti.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top