Hesabım
    Alison Brie, John Cena'lı Aksiyon Komedisi "Freelance"ın Kadrosunda Katıldı

    Film, kariyerini kurtarmak için bir diktatörle röportaj yapmaya giden bir gazeteci ile onu korumakla görevli eski bir askerin hayatta kalma maceralarını anlatacak.

    GLOW ve Community gibi çok beğenilen komedi dizileriyle öne çıkan, iki kez Altın Küre adaylığı elde eden Alison Brie, "Freelance" adlı aksiyon - komedi filminde John Cena'ya eşlik edecek.

    Liam Neeson'lı aksiyon klasiği TakenBanlieue 13, From Paris with LoveThe Gunman gibi aksiyon filmlerine imza atan Pierre Morrel tarafından yönetilecek olan "Freelance" filminin senaryosunu ise Jacob Lentz kaleme aldı. Lentz daha önce Jimmy Kimmel tarafından sunulan ünlü talk show "Jimmy Kimmel Live!"ın bir çok bölümünü yazmıştı.

    "Freelance", uyumsuz bir ikilinin, siyasi çalkantının hüküm sürdüğü bir ülkede ve doğada hayatta kalmak için atlattıkları maceraları anlatacak. Alison Brie, kötüye giden kariyerini kurtarmak için tek yolunun bir diktatörle röportaj yapmak olduğunu anlayan bir gazeteciyi canlandıracak. John Cena ise, Brie'nin oynayacağı bu gazeteciyi, diktatörle röportaj gerçekleştireceği sürede korumak için işe giren eski bir özel kuvvetler askerine hayat verecek. Röportaj esnasında askeri bir darbenin patlak vermesi, bu uyumsuz ikilinin canlarını kurtarmak için ormana kaçmalarına ve burada hayatta kalmaya çalışmalarına neden olacak. 

    Filmin çekimleri bu ay içinde, Kolombiya'da başlayacak. Freelance'ın yapımcılığını Steve Richards, Renee TabChristopher Tuffin üstleniyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top