Hesabım
    George Clooney ve Julia Roberts'lı "Ticket to Paradise"ın Çekimleri Covid Nedeniyle Durduruldu

    Filmin Avustralya'da sürdürülen çekimlerinin tamamlanmasına yalnızca iki hafta kalmıştı.

    George Clooney ve Julia Roberts'ı bir araya getiren romantik komedi filmi "Ticket to Paradise"ın çekimleri Covid-19 vakalarındaki artış nedeniyle durduruldu ve ertelendi. Filmin çekim sürecinin tamamlanmasına yalnızca iki hafta kalmıştı.

    Imagine Me & You, Now is GoodMamma Mia! Here We Go Again gibi filmlerden tanıdığımız yazar ve yönetmen Ol Parker'ın yönettiği film, boşanmış bir çiftin, kızlarının evlenmesini ve 25 yıl önce kendilerinin yaptığı gibi bir hata yapmasını engellemek için Bali'ye giderek düğünü durdurmaya çalışmasını anlatıyor. Filmin senaryosu Ol Parker ve Daniel Pipski tarafından kaleme alındı.

    "Ticket to Paradise"ın çekimleri Avustralya, Queensland'de sürdürülüyordu. Yerel kaynaklar tarafından, çekimlerin ciddi bir Covid-19 vaka patlamasının yaşanması nedeniyle durdurulduğunu ve 3 ay sonrasına kadar başlamayacağını duyuruldu. Ayrıca George Clooney ve Julia Roberts'ın ABD'ye geri döndüğü de bildirildi. Dünyadaki en yüksek aşılama oranlarına sahip olmasına rağmen, bulaşma oranı çok yüksek olan Omicron varyantı Avustralya'da çok sayıda kişinin enfekte olmasına neden oldu.

    Filmde, Clooney ve Roberts'a Lucas Bravo, Kaitlyn DeverBillie Lourd ve Amanda O'Dempsey eşlik ediyor. Universal, "Ticket to Paradise"ın 2022'nin Ekim ayında vizyona gireceğini duyurmuştu, fakat ertelenen çekimlerle birlikte bu tarih de ileriye atılabilir.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top