Hesabım
    Kathy Bates ve John Malkovich Aynı Projede!

    Kathy Bates ve John Malkovich, "Thelma" adlı bağımısız filmde birlikte rol alacaklar.

    Deadline'ın duyurduğu "Thelma" adlı bağımsız film usta oyuncuları bir araya getiriyor. Filmde Misery, Dolores, About SchmidtPrimary Colors gibi filmlerde rol alan Oscar ödüllü Kathy Bates ile In the Line of Fire, Dangerous LiaisonsBeing John Malkovich gibi filmlerde izlediğimiz iki kez Oscar adayı olarak gösterilen John Malkovich rol alacak.

    Filmin yönetmen koltuğunda, The Sisterhood of the Traveling Pants, He's Just Not That Into YouA Walk in the Woods filmler ile Malcolm in the MiddleThe Office gibi TV dizilerini yöneten Ken Kwapis oturuyor. Senaryo ise Andrew Farette tarafından yazıldı.

    Thelma, Pulitzer ödüllü bir yazarın annesi olan Thelma Toole'un gerçek hayatından esinlenen bir hikayeyi anlatacak. Thelma Toole rolünde Kathy Bates'i göreceğiz. Yazar John Kennedy Toole (Lewis Pullman), kaleme aldığı "A Confederacy of Dunces" (Alıklar Birliği) kitabının ne kadar popüler olduğunu görmeden intihar edince, annesi Thelma, kitabın basılmasından ve gerektiği ilgiyi görmesinden kendisini sorumlu tutar. Yıllar süren çabanın ardından kitabı yazar Walker Percy'e (John Malkovich) ulaştırmayı başarır. Percy'nin de Thelma'ya katıldığı çabalar sonucunda, 1980 yılında basılan kitap kısa süre içerisinde bir klasiğe dönüşür.

    Kwapis yaptığı açıklamada, yıldızlarla dolu kadronun yanı sıra inanılmaz hikaye üzerinde çalışmaya hevesli olduğunu belirtti ve şunları söyledi: Thelma Toole, hayatta gördüğüm en cesur indanlardan biri ve onun azmini Kathy Bates'ten daha iyi canlandırabilecek birini düşünemiyorum. Yükselen bir yıldız olan Lewis Pullman'ı onun yetenekli oğlu rolünde, John Malkovic'i ise edebiyatın efsane ismi Walker Percy rolünde bir araya getirerek gerçek bir deha birliğini kurduğumuzu düşünüyorum."

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top