Hesabım
    Jake Gyllenhaal, "Cut and Run" Adlı Gerilim Filminde Usta Bir Hırsızı Canlandıracak

    Gyllenhaal, filmin yapımcılığını da üstlenecek.

    Jake Gyllenhaal, yoğun çalışma takvimine yeni bir film daha ekledi. Film stüdyolarının, yapımcılığını üstlenebilmek için teklif yarışına girdiği "Cut and Run" filminin haklarını New Republic Pictures satın aldı. Filmin başrolünde, usta bir hırsızı canlandıracak olan Jake Gyllenhaal rol alacak.

    Gyllenhaal ayrıca, Nine Stories Productions adlı yapım şirketiyle filmin yapımcılığına da ortak oluyor. Film, ultra lüks yatlarda hırsızlık yapan ve çok güçlü sürat tekneleriyle olay yerinden ayrılan bir grup hırsızın macerasını anlatacak. Senaryoyu, Eagle Eye ve The Heaven Project filmlerinin senaryolarına imza atan ve Allegiance ile Seal Team dizilerini yazan ve yapımcılığını üstlenen John Glenn yazacak. Filmin yönetmenliğini yapacak isim ise henüz belli değil.

    Son olarak Netflix yapımı The Guilty ile seyirci karşısına çıkan Jake Gyllenhaal, Michael Bay'in yönettiği Ambulance filminin çekimlerini tamamladı. Oyuncu şu anda Guy Ritchie tarafından yönetilen "The Interpreter" adlı Afganistan filminin çekimlerini gerçekleştiriyor.

    Gyllenhaal'ın sıradaki projeleri arasında; Rawson Marshall Thurber tarafından yönetilecek olan aksiyon filmi The DivisionThomas Bidegain tarafından yönetilecek olan gerilim filmi Suddenly, John Prophet çizgi roomanından uyarlanan Prophet, Francis Ford Coppola'nın The Godfather'ı çekme sürecini anlatacak olan Francis and the Godfather ve "The Son" adlı mini dizi bulunuyor. Hepsi ön hazırlık aşamasında olan bu yapımların yanı sıra Jake Gyllenhaal'ın rol alacağı duyurulan bir sürü yeni yapım da var. "Cut and Run" filminin oyuncunun bu yoğun programında nerede yer alacağı merak konusu...

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top