Hesabım
    Disney+, Türkiye’de Yayına Bu Yaz Başlıyor!

    Disney+, Türkiye’nin de dahil olduğu 42 ülkede bu yaz yayına başlıyor.

    Disney+, Avrupa, Orta Doğu ve Afrika’da yer alan 42 ülkede, bu yaz yayına başlıyor. Aralık ayının sonunda, RTÜK'ten 10 yıllık yayın lisansı aldığını açıklayan Disney+'ın yazın yayına başlayacağı ülkeler arasında Türkiye de yer alıyor. Platformun nasıl bir fiyatlandırmaya sahip olacağı henüz bilinmiyor.

    Platforma özel orijinal yapımların da yer alacağı binlerce saatlik içeriği ile Disney+, dünyanın en sevilen hikayelerinden pek çoğuna ev sahipliği yapıyor. Disney, Pixar, Marvel, Star Wars ve National Geographic içeriklerinin yanı sıra, dünyaca ünlü “The Simpsons” ve herkese hitap eden daha birçok dizi, film ve orijinal içeriğin yer aldığı dijital yayın platformu olan Disney+, The Walt Disney Company’nin amiral gemisi olarak tüketiciye doğrudan yayın servisi sağlıyor.

    Disney Medya & Eğlence Dağıtım ağının da bir parçası olan platform; filmler, belgeseller, diziler, animasyonlar, kısa içerikler ve sürekli büyüyen orijinal içerik kataloğuyla reklamsız yayın yapıyor. Disney’in sahibi olduğu benzersiz film ve dizi arşivine erişim sunan Disney+, aynı zamanda The Walt Disney Studios’un en yeni yapımlarının yer aldığı tek platformdur. Ayrıca 20th Century Studios, Disney Television Studios, FX, Searchlight Pictures ve daha birçok öne çıkan stüdyonun yapımları sadece Disney+’ta yer alıyor.

    Şimdilik ABD dışında yalnızca 18 Avrupa ülkesinde yayında olan Disney+'ın bu yaz yayına başlayacağı ülkelerin tamamı şu şekilde: Andorra, Arnavutluk, Bahreyn, Birleşik Arap Emirlikleri, Bosna Hersek, Bulgaristan, Cezayir, Çek Cumhuriyeti, Estonya, Fas, Filistin, Güney Afrika, Hırvatistan, Irak, İsrail, Karadağ, Katar, Kosova, Kuveyt, Kuzey Makedonya, Letonya, Libya, Lihtenştayn, Litvanya, Lübnan, Macaristan, Malta, Mısır, Polonya, Romanya, San Marino, Sırbistan, Slovakya, Slovenya, Suudi Arabistan, Tunus, Türkiye, Umman, Ürdün, Vatikan, Yemen ve Yunanistan.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top