Hesabım
    Merakla Beklenen Korku Filmi "Halloween Ends"in Çekimleri Başladı

    Filmin oyuncusu Jamie Lee Curtis, çekimlerin başladığını Instagram hesabından yaptığı bir paylaşımla duyurdu.

    Pandemi nedeniyle yaşadığı ertelemelerin ardından, geçtiğimiz yıl vizyona giren David Gordon Green filmi Halloween Kills'in merakla beklenen devam filmi Halloween Ends'in çekimleri başladı. Filmin bu yıl içerisinde vizyona girmesi planlanıyor.

    Korku filmlerinin usta yönetmeni John Carpenter'ın yazdığı ve yönettiği 1978 yapımı Halloween filmi ile başlayan hikayeyi devam ettiren filmde, Laurie Strode karakterini canlandıran Jamie Lee Curtis, Twitter hesabından bir fotoğraf paylaşarak hem çekimlerin başladığını hem de seriye geri döndüğünü birinci ağızdan doğrulamış oldu. Fotoğrafta Curtis'i Laurie Strode olarak görüyoruz, 2018 yapımı Halloween filmindeki gözlüklerine benzer şeffaf çerçeveli gözlükler takıyor ve ürkütücü bir gece avı için mükemmel olan paslı turuncu bir ceket giyiyor.

    Laurie, Halloween Kills'te çoğunlukla bir hastane yatağındaydı, çünkü hala Halloween'deki yaralarından kurtulmaya çalışıyordu. Her iki film de orijinal 1978 filmine ve ilk devam filmine benzer şekilde aynı gecede geçiyor ve 2018 devam filminde olduğu gibi Laurie bu sefer avda çok daha aktif bir rol oynayacak gibi görünüyor. Filmin oyuncu kadrosunda Jamie Lee Curtis'in yanı sıra Kyle Richards ve Andi Matichak gibi isimler yer alıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top