Hesabım
    "Mortal Kombat 2" Geliyor!

    Senaryoyu Moon Knight'ın yazarı Jeremy Slater kaleme alacak.

    New Line Studios ve Warner Bros. 2021 yapımı Mortal Kombat filminin devam filmi için çalışmaların başladığını resmen açıkladı. Filmin senaryosunu yazması için, Marvel'ın Oscar Isaac ve Ethan Hawke'lı dizisi Moon Knight'ı kaleme alan Jeremy Slater ile anlaşıldı.

    Popüler video oyunu, 1990'lardaki iki filminden sonra, 2021'de yeniden live-action olarak çekilmişti. Simon McQuoid tarafından yönetilen filmin senaryosunu Greg Russo ve Dave Callaham kaleme almıştı. Film, Lewis Tan tarafından canlandırılan orijinal bir karakter olan Cole Young'ın hikayesine odaklanıyordu. Filmde Lewis Tan'ın yanı sıra Jessica McNamee, Josh Lawson, Joe Taslim, Mehcad BrooksMatilda Kimber gibi isimler rol almıştı.

    Mortal Kombat, 2021 yılında çıkan diğer pek çok Warner Bros. filmi gibi vizyona girdiği tarihte aynı anda HBO Max'te de yayına girdi. Gişede büyük bir başarı gösteremeyen film, HBO Max'te en çok izlenen filmlerden biri oldu. Bu nedenle devam filmine dair beklentiler oluşmuştu fakat resmi bir açıklama bugüne kadar gelmemişti.

    Deadline'da yer alan habere göre, New Line ve Warner Bros. Mortal Kombat 2 için ciddi adımlar atmaya başladı. Filmin senaristinin belirlenmesinin yanı sıra, yönetmen Simon McQuoid ve ilk filmde rol alan Lewis Tan ve diğer oyuncularla görüşmeler devam ediyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top