Hesabım
    Mark Wahlberg ve Mel Gibson Filmi "Father Stu" Sony'ye Satıldı

    Film, sonradan rahip olan boksör Stuart Long'un hayat hikayesini anlatıyor.

    Sony Pictures, Mark Wahlberg ve Mel Gibson'ın başrollerini paylaştığı gerçek hayattan uyarlanan bir drama olan “Father Stu”yu satın aldı. Father Stu, yönetmen Rosalind Russ'un ilk filmi. Senaryoyu da kaleme alan Russ, daha önce Matador adlı televizyon dizisinin bir bölümünün senaryosuna imza atmıştı.

    İnanç temelli bir film olan Father Stu, kariyerine bir boksör olarak başlayıp daha sonradan rahip olan Peder Stuart Long'un hikayesini ve kendi kendini yok etmekten kurtuluşa uzanan ilham verici yolculuğunu anlatıyor. Stuart Long'a hayat verecek olan Mark Wahlberg'in tam 6 yıl boyunca bu filmi hayata geçirmek için çabaladığı biliniyor. Wahlberg, rolü için onlarca kilo aldığı bir fiziksel dönüşüm de geçirdi.

    Wahlberg, "Peder Stu'nun bir baş belasından din adamı olmaya doğru giden yolculuğu, ben de dahil olmak üzere birçok kişiye ilham verdi. Rosey, onun özünü ve tanıştığı insanları nasıl etkilediğini yakalayarak inanılmaz bir iş çıkardı. Umarım bu filmle onun ruhunu diri tutar ve güzel işlerine devam ederiz.” açıklmasında bulundu.

    Filmde Mark Wahlberg ve Mel Gibson'ın yanı sıra Jacki Weaver, Annet Mahendru, Teresa RuizWinter Ave Zoli gibi isimler rol alıyor. Çekimleri tamamlanan ve şu anda post prodüksiyon sürecinde olan Father Stu'nun ABD'de Paskalya hafttasında, 15 Nisan'da vizyona gireceği açıklandı. Filmin ülkemizdeki vizyon tarihi ise henüz bilinmiyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top