Hesabım
    Ben Stiller, "Mystery Men 2" İçin Geri Dönmeye Hazır!

    1999 yapımı Mystery Men, süper kahraman filmlerine yönelik bir taşlama filmiydi.

    1999 tarihli komedi filmi Mystery Men'in (Şapşal Kahramanlar) başrolünde yer alan Ben Stiller, bir devam filmi için geri dönmekten büyük heyecan duyacağını açıkladı. Süper kahraman filmlerine yönelik bir taşlama olan Mystery Men, bir grup amatör süper kahramanın maceralarına odaklanıyor.

    Ben Stiller'ın dizginlenemez öfkesinden güç alan, özenti bir kahraman olan Mr. Furious rolünde izleyici karşısına çıktığı film, hikayenin gerçek süper kahramanı olan Captain Amazing'in (Greg Kinnear) kaçırılmasının ardından bir grup beceriksiz süper kahramanın bir araya gelerek Champion City'i kurtarmaya çalışmasını anlatıyordu. 

    Ben Stiller'ın yanı sıra William H. Macy, Hank Azaria, Janeane Garofalo, Kel Mitchell, Paul Reubens, Tom WaitsGeoffrey Rush gibi usta isimlerin rol aldığı filmin yönetmenliğini ise Kinka Usher üstlenmişti. Film vizyona girdiği dönemde beklenenin altında bir gişe performansı gösterdi ancak aradan geçen yıllarda kült bir film olarak anılmaya başladı. 

    Ben Stiller, ComicBook.com ile gerçekleştirdiği bir röportajda, Mystery Men 2 için geri dönmeye hazır olduğunu belirtti ve bir devam filmi çekilmesinin muhteşem olacağını söyledi. Özellikle filmin kadrosundaki yıldız isimlerle çalışmanın ne kadar büyük bir keyif olduğunu belirten Stiller, kendisine bu konuda bir soru sorulana kadar bu fikir üstünde düşünmediğini ama böyle bir film olursa seve seve yeniden Mr. Furious rolüne bürüneceğini söyledi. 

    Stiller'ın yorumları tamamen teorik bir devam filmi hakkında olsa da, filmin devamı için mükemmel bir dönemdeyiz. Mystery Men, izleyicilerin süper kahraman türünden beklentilerini altüst etme açısından zamanının ilerisinde bir filmdi. The Boys ve Deadpool gibi süper kahraman türünü parçalayan, tersine çeviren ve bu türün kalıplarıyla dalga geçen yapımlar artık büyük bir izleyici kitlesi ve eleştirmenlerin beğenisini kazanırken, izleyicilerin de daha önce gördükleri sayısız hikayeye benzemeyen süper kahraman hikayelerine aç oldukları çok açık. Dolayısıyla eğer bir Mystery Men 2 filmi gelecekse, bunun için en uygun zaman dilimindeyiz. Kim bilir belki Ben Stiller'ın bu röportajından sonra bu devam filmini hayata geçirmek isteyen birileri çıkar...

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top