Hesabım
    Korku ve Gerilim Filmi "No Exit"ten Fragman

    Film, Taylor Adams'ın ülkemizde "Çıkış Yok" adıyla basılan gerilim romanından uyarlandı.

    Yazar Taylor Adams'ın aynı adlı gerilim romanından uyarlanan No Exit filminden ilk fragman yayınlandı. Adams'ın romanı ülkemizde "Çıkış Yok" adıyla basıldı.

    Filmin yönetmenliğini, daha çok kısa filmleriyle ön plana çıkan Damien Power üstleniyor. No Exit, Power'ın ikinci uzun metraj filmi olacak. Yönetmenin ilk uzun metraj filmi Killing Ground adlı korku filmiydi. No Exit'in senaryosu Andrew Barrer ve Gabriel Ferrari tarafından uyarlandı. No Exit'in oyuncu kadrosunda Dale Dickey, Dennis Haysbert, Danny Ramirez, David Rysdahl, Havana Rose LiuMila Harris ve Kirsty Hamilton gibi isimler bulunuyor. 

    No Exit, fırtına nedeniyle yolların kapanığı bir gece, ıssız bir dinlenme tesisinde birlikte kalmak zorunda kalan bir grup insanın yaşadığı tuhaf bir olayı anlatıyor. Hasta annesini ziyaret etmek için yol çıkan Darby Throne, çetin hava koşulları nedeniyle bir dinlenme tesisine sığınmak zorunda kalır. Burada tanımadığı insanlarla vakit geçiren Darby, daha sonra dışarıda park edilen arabalardan birinin içinde kilitli bir kız çocuğu görür. Dış dünyayla iletişimin tamamen kesildiği bu ortamda Darby, kızı içerideki insanlardan hangisinin kaçırdığını bulmaya çalışır ve onu kurtarmanın yollarını arar. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top