Hesabım
    Diane Kruger ve Talia Ryder'lı Biyografi Filmi "Joika"ya İlk Bakış!

    Film, balerin Joy Womack'ın hayatını anlatıyor.

    Amerikalı balerin Joy Womack'ın hayat hikayesini anlatacak olan "Joika" adlı biyografik dram filminden ilk görsel yayınlandı. Filmin çekimleri Polonya'da sürdürülüyor.

    Joika'da, Joy Womack'a Never Rarely Sometimes Always ve West Side Story filmlerinde rol alan Talia Ryder hayat veriyor. Filmin başrolünü Ryder ile paylaşan Diane Kruger ise bale eğitmeni ve Womack'ın akıl hocası olan Tatiyana Volkova karakterini canlandırıyor. Filmin ilk görselinde bu iki ismi bale pratiği yaparken görüyoruz.

    Joy Womack, Rusya'nın meşhur Bolşoy Bale Akademisi'ne kabul edilen ve buradan mezun olan ilk Batı kökenli balerinlerden biri. Filmin oyuncu kadrosunda Talia Ryder ve Diane Kruger da dahil olmak üzere bale geçmişine sahip olan pek çok oyuncu rol alıyor.

    Klasik eğitim almış bir dansçı olan Ryder, Joffrey Bale Akademisi'nde eğitim aldı ve filme hazırlanırken hem New York Balesi baş dansçısı Daniel Ulbricht hem de WomackIn kendisi ile çalıştı. Diane Kruger ise oyuncu olmadan önce de bir balerindi. On üç yaşında dizini kırdığında bale kariyerini fiilen sonlandırdı. Volkova rolüne hazırlanırken, bir Rus öğretmen ve eski bir baş balerinle birlikte New York'ta bale dersleri verdi. 

    Filmin senaryo yazarı ve yönetmeni James Napier Robertson, daha önce "I'm Not Harry Jenson" adlı gizem filmine ve Yeni Zelanda'lı bir satranç şampiyonunun hayatını anlattığı The Dark Horse filmine imza atmıştı. Joika, yönetmenin üçüncü uzun metraj filmi olacak.

    Joika'nın oyuncu kadrosunda ayrıca Tomasz Kot, Karolina Gruszka, Oleg Ivenko, Borys SzycNatasha Alderslade ve Martin Hugh Henley gibi isimler yer alıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top