Hesabım
    Adrien Brody, Ana de Armas ve Chris Evans'lı "Ghosted"ın Kadrosuna Katıldı

    Apple için çekilecek romantik macera filmi "Ghosted"da Oscar'lı oyuncu Adrien Brody de rol alacak.

    Daha önce Rian Johnson'ın büyük beğeni toplayan ''Knives Out'' filminde birlikte rol alan Chris Evans ve Ana de Armas'ı bir araya getiren Apple filmi "Ghosted"ın kadrosuna Oscar'lı oyuncu Adrien Brody de eklendi. Filmin yönetmen koltğunda Elton John biyografisi Rocketman ile büyük beğeni toplayan Dexter Fletcher oturuyor. 

    Romantik bir aksiyon macera filmi olarak tanımlanan "Ghosted"ın konusu henüz belli değil. Filmin senaryosunu Rhett Reese ve Paul Wernick kaleme alıyorlar. İkili daha önce Deadpool, Deadpool 2, Zombieland6 Underground gibi filmlerin senaryolarını da birlikte yazmıştı. David Ellison, Dana GoldbergDon Granger ve Jules Daly'nin yanı sıra Chris Evans'ın da yapımcılığını istleneceği filmde Ana de Armas ise yürütücü yapımcı olarak görev alıyor. 

    "Ghosted" projesi ilk açıklandığında, filmde Chris Evans'a eşlik edecek oyuncu Scarlett Johansson olarak duyurulmuştu. Uzun yıllardır, Marvel Sinematik Evreni'nde Captain America ve Black Widow olarak yer alan Johansson ve Evans'ın yeniden bir araya gelecek olması hayranlarını heyecanlandırmıştı. Fakat Scarlett Johansson bilinmeyen bir nedenle film projesinden ayrılmak durumunda kalınca onun yerini Ana de Armas aldı. Scarlet Johansson ve Chris Evans'ı Marvel dışında bir projede görme ihtimalinin şimdilik rafa kallkması hayranları üzse de uyumlu bir ekran çifti olduklarını kanıtlayan Ana de Armas ve Chris Evans'ın yeniden bir araya gelmesi merak uyandırıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top