Hesabım
    George Clooney Yönetmenliğindeki "The Boys in the Boat" Filminin Kadrosu Genişliyor

    Film, Daniel James Brown'ın gerçek olaylara dayanan ve çok satan romanından uyarlanıyor.

    Son olarak Amazon Orijinal Filmi "The Tender Bar"ın yönetmenliğini üstlenen George Clooney'nin yeni projesinin oyuncu kadrosu genişliyor. 

    Daniel James Brown'ın gerçek olaylara dayanan ve 2013 yılında yayımlanan "The Boys in the Boat: Nine Americans and Their Epic Quest for Gold" adlı romanından uyarlanan "The Boys in the Boat" filmi, 1930'lu yıllarda, Büyük Buhran döneminde geçen bir hikayeyi anlatacak.

    Washington Üniversitesi'nin kürek takımının, 1936 yılında Berlin Olimpiyatları'na katılma ve Altın Madalya kazanma yolculuğunu merkezine alan filmin senaryosunu Jon HartmereMark L. Smith ve Chris Weitz kaleme aldı.

    "The Boys in the Boat"ta, The Gift, The Great GatsbyThe King gibi filmlerde rol alan Joel Edgerton; son zamanların beğenilen dizilerinden Mare of Easttown'da oynayan Jack MulhernMindhunter ve Chernobyl gibi yapımlarda izlediğimiz Sam Strike; Luke Slattery, Thomas Elms, Tom Varey, Bruce Herbelin-Earle, Wil Coban ve Hadley Robinson rol alacaklar.

    Projeye en son katılan isim ise Assassin's Creed ve Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald filmlerinde rol alan Callum Turner oldu. Filmin yönetmen koltuğunda oturan George Clooney aynı zamanda Donna Gigliotti ve Grant Heslov ile birlikte yapımcılığı da üstlenecek. Şu anda ön hazırlık aşamasında olan filmin çekimlerinin ne zaman başlayacağı henüz açıklanmadı.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top