Hesabım
    Daisy Edgar-Jones ve Sebastian Stan'in Başrollerinde Olduğu Korku Filmi "Fresh"ten Fragman

    Mimi Cave tarafından yönetilen Hulu filmi "Fresh"te, flört etmenin dehşeti gerçekten bir ölüm kalım meselesine dönüşüyor.

    4 Mart'ta Hulu'da yayınlanacak olan korku - komedi filmi "Fresh", günümüz dünyasında flört etmenin gerçekten bir savaş alanı olduğunu kanıtlıyor. Filmde Daisy Edgar-Jones, aşkta bahtsız olan Noa karakterini canlandırıyor. Sebastian Stan ise Teksas'lı bir cerrah olan Steve karakteriyle karşımıza çıkacak. Noa ve Steve'in markette tanışmalarıyla başlayan aşk hikayesi, modern bir peri masalının başlangıcı gibi görünse de Steve'in enteresan özelliklerinin ortaya çıkmasıyla işler karışacak.

    Filmin konusu hakkında çok fazla bilgimiz olmasa da, Sebastian Stan'in canlandırdığı Steve karakterinin "tuhaf iştah"ına dikkat çekilen filmde bir yamyamlık hikayesi ile karşı karşıya olacağımız açık. Prömiyerini Sundance Film Festivali'nin Gece Yarısı programında yapan "Fresh" Lauryn Kahn tarafından yazıldı ve Mimi Cave tarafından yönetildi. 

    Daisy Edgar-Jones, Sundance'deki IndieWire Stüdyosu sırasında, "Fresh"in, günümüzde kadınların biriyle flört ederken, yaşadığı korkuları ve zorlukları ortaya çıkardığını belirtti. Kadınların bir yabancıyla tanışmak, gece geç saatlerde eve dönmek gibi korkularını ele alan film hakkındaki ilk eleştiriler ve yorumlar oldukça olumlu. Özellikle Sebastian Stan'in performansı büyük beğeni topladı. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top