Hesabım
    Paramount Plus'tan Sünger Bob, Ninja Kaplumbağalar ve Transformers Filmleri Geliyor!

    Şirket, sadık izleyici kitlesine hitap etmek için çocuk ve aile içeriklerini arttırmayı hedefliyor.

    Paramount+'ın çocuk ve aile filmlerinden sorumlu olan Brian Robbins, şirketin yatırımcılar günü sunumunda yaptığı açıklamada, "Nickelodeon'ın uzun süreli başarısı sayesinde biliyoruz ki çocuk izleyiciler ve aileler inanılmaz derecede sadık. Paramount+'ta da servisin bağlılık ve üye kazanma açısından en sağlam türünün aile ve çocuk içerikleri olduğunu görüyoruz." dedi ve çocuk ve aile filmlerinin sayısını arttırarak bu sadık izleyici kitlesinin sevdikleri karakterlerin evrenlerini genişletmek istediklerini belirtti.

    Paramount+'ın yeni projeleri arasında, orijinal karakterlere dayanan üç yeni "Sünger Bob Kare Pantolon" filmi yer alıyor. Bu filmlerden ilki 2023 yılında platformda yayınlanacak. Oyuncak Hikayesi 4'ün yönetmeni Josh Cooley tarafından yönetilecek olan animasyon Transformers filminin ise 19 Temmuz 2024'te yayınlanacağı açıklandı. Henüz resmi adı belli olmayan projenin konusu hakkında da detaylı bir bilgi yok.

    Bunların dışında, 2023 yılında vizyona girmesi planlanan ve orijinal adı "Teenage Mutant Ninja Turtles: The Next Chapter" olan Ninja Kaplumbağalar filminin ardından, Paramount+'ta yayınlanacak devam filmlerinin çekileceği açıklandı. 2013 yılından itibaren yayınlanmaya başlayacak filmlerin her birinde bir kötü karaktere odaklanılacak ve kahramanlarımızın daha önce anlatılmamış hikayeleri anlatılacak.

    Ayrıca Nickelodeon Animation ve The Pinkfong Company'nin ortak yapımcısı olduğu live-action "Monster High" müzikal filmi ile uzun metraj bir "Baby Shark" filminin de 2023 yılında Paramount+'ta yayınlanması planlanıyor. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top