Hesabım
    Jesse Plemons, Lily Collins ve Jason Segel’ın Rol Aldığı Gerilim Filmi "Windfall"dan Fragman

    Film, 18 Mart'ta Netflix üzerinden izleyiciyle buluşacak.

    Netflix, psikolojik gerilim filmi "Windfall"un ilk fragmanını paylaştı. Filmin yönetmen koltuğunda "Discovery" ve "The One I Love" filmlerini yöneten Charlie McDowell oturuyor. 

    Filmin başrollerini "How I Met Your Mother" dizisinden tanıdığımız ve McDowell'in "Discovery" filminde de rol alan Jason Segel, "Emily in Paris" dizisinin yıldızı Lily Collins ve son olarak rol aldığı "The Power of the Dog" filmindeki performansı ile En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu Oscar'ına aday gösterilen Jesse Plemons üstleniyor.

    Jason Segel ile Charlie McDowell'in hikayesini yazdığı senaryo Justin Lader ve Andrew Kevin Walker tarafından kaleme alındı. Justin Lader, Charlie McDowell'in ilk iki filminin senaryolarını da yazmıştı. Andrew Kevin Walker ise daha önce "Se7en", "Sleepy Hollow" gibi filmlerin senaryolarına imza attı.

    "Windfall"da Jason Segel, oldukça zengin bir çiftin yazlık evine hırsızlık yapmak için giren bir adamı canlandırıyor. Jesse Plemons ile Lily Collins'in canlandırdığı çift, tatillerini geçirmek için bu eve geldiğinde hırsızın hala evde olduğunu fark ediyorlar ve onun tarafından rehin alınıyorlar. Ancak kısa süre içinde her şeyin göründüğü gibi olmadığı ortaya çıkıyor...

    Alfred Hitchcock tarzı bir gerilim filmi olarak tanıtılan "Windfall", 18 Mart'ta Netflix'te!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top