Hesabım
    John Cena, Warner Bros.'un "Coyote vs ACME" Filminde Rol Alacak

    Film, sevilen Looney Tunes karakteri Coyote'nin ACME şirketine dava açmasını konu alacak.

    Şu sıralarda DC Comics çizgi roman serisinden uyarlanan HBO Max Orijinal dizisi "Peacemaker" ile izleyicilerin karşısına çıkan ve büyük beğeni toplayan John Cena'nın yeni projesi belli oldu. Cena, Warner Bros.'un yeni animasyon ve live-action filmi "Coyote vs ACME"de rol alacak.

    Warner Bros.'un Looney Tunes çizgi filmlerinin unutulmaz karakterlerinden biri olan çakal Wile E. Coyote'nin, hızıyla meşhur Roadrunner'ı yakalamak için ACME şirketinin ürünleriyle kurduğu tuzaklar ve ürünlerin kalitesizliği nedeniyle başına gelenler çizgi film dünyasının klasikleri arasında yer alıyor. 

    "Coyote vs ACME" filmi de Coyote'nin ACME şirketine kusurlu ürünleri için dava açmasını konu alacak. Henüz kimin canlandıracağı belli olmayan ve Coyote'yi müvekkili olarak kabul eden şanssız avukatın, eskiden çalıştığı bir huuk firmasındaki patronunun ACME'yi temsil ettiğini öğrenmesiyle işler karışacak. John Cena filmde ACME'yi temsil eden avukata hayat verecek.

    Filmin yönetmen koltuğunda, 2016 yapımı "Ninja Kaplumbağalar: Gölgelerin İçinden" (Teenage Mutant Ninja Turtles: Out of the Shadows) filmini de yönetmiş olan Dave Green oturuyor. Ian Fraizer'in 1990 yılında New Yorker Magazine'de yayımlanan "Coyote v. ACME" adlı mizahi yazısına dayanan senaryou Samy Burch kaleme aldı. 

    Projenin yapımcılığını ise Chris DeFaria ve James Gunn üstleniyorlar. Filmin prodüksiyonunun Mart ayının sonlarında New Mexico'da başlaması planlanıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top