Hesabım
    "Soygun Oyunu: Büyük Vurgun" Sinemalarda!

    Ali Doğançay’ın yazıp yönettiği "Soygun Oyunu: Büyük Vurgun" sinemalarda izleyicileri bekliyor.

    İki zeki yazılımcı arkadaşın giridkleri bir soygun oyununda yaşadıklarını anlatan ve kahramanlarının yaşadığı macerayı bir puzzle şeklinde sunarak, baştan sona yaptığı sürprizlerle seyirciyi şaşırtmayı başaran eğlenceli film "Soygun Oyunu: Büyük Vurgun" sinema salonlarındaki yerini aldı!

    Yapımcılığını AD yapımın üstlendiği, Ali Doğançay’ın yazıp yönettiği, filmin başrollerini Burak Sevinç ve Sercan Badur paylaşıyor. Soygun Oyunu: Büyük Vurgun'un oyuncu kadrosunda ayrıca Selim BayraktarBülent AlkışGürkan Deniz AkhanlıYağmur ÜnSeren Deniz Yalçın gibi isimler yer alıyor.

    Pandemi öncesinde çekilen "Soygun Oyunu: Büyük Vurgun"un vizyon tarihi, pandemi önlemleri nedeniyle bugüne kadar ertelendi. Filmin, 15 Şubat akşamı düzenlenen galasında, basın mensuplarının sorularını yanıtlayan filmin oyuncularının ortak söylemi pandemi öncesinde çektikleri filmin vizyona girmesinden duydukları memnuniyeti dile getirmek oldu. Filmi bir an önce izlemek istedikleri söyleyen oyuncular aylar sonra bir arada olmaktan duydukları mutluluğu da paylaştılar.

    Soygun Oyunu: Büyük Vurgun'un konusu kısaca şöyle: Muhteşem bir okul hayatının ardından kendi ayakları üzerinde durmak isteyen iki dostun başından geçen bu hikaye inanılmaz bir soygun planıdır. Ali ve Okan`ın berbat geçen iş hayatlarının sonunda geldikleri açmaz, bir gün en yakın arkadaşları Orhan’ın eve elinde emniyet teşkilatının açmış olduğu sınav haberi getirmesiyle son bulur. Ancak köprüden önceki bu son çıkış da kaçmıştır. İki kafadar dâhinin sınavı geçememesi gariptir ama bu durumlara alışmış olan ikili hayatlarına kaldıkları yerden devam eder. Ancak tek bir farkla: Orhan’ın bir gece yarısı önlerine koyduğu teklifle şaşkına dönerler. Bulundukları hayattan ve parasızlıktan o kadar bıkmışlardır ki bir anlık şeytanın dürtmesiyle büyük bir maceranın içine girerler. Ama hiçbir şey göründüğü gibi değildir...

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top