Hesabım
    "Forrest Gump" Ekibi Yeni Bir Film İçin Bir Arada!

    Robert Zemeckis ve Eric Roth grafik roman "Here"i birlikte senaryolaştıracaklar. Zemeckis'in yöneteceği filmde başrolü Tom Hanks üstlenecek.

    En İyi Film de dahil olmak üzere 6 kategoride Oscar kazanan 1994 yapımı "Forrest Gump" filminin yönetmeni Robert Zemeckis, senarsti Eric Roth ve başrolü Tom Hanks yeni bir film projesi için bir araya geliyorlar. 

    Richard McGuire'ın grafik romanı "Here"den uyarlanacak senaryoyu Eric Roth ve Robert Zemeckis birlikte kaleme alacaklar. Filmin yönetmenliğini Zemeckis üstlenirken, başrolde ise Tom Hanks rol alacak. Tüm zamanların en beğenilen filmlerinden biri olan "Forrest Gump" ile Robert Zemeckis En İyi Yönetmen, Eric Roth En İyi Senaryo ve Tom Hanks ise En İyi Erkek Oyuncu Oscar'ına layık görülmüştü.

    2014 tarihli grafik roman "Here", tek bir odayı merkezine alıyor ve geçmişten geleceğe, binlerce yıl boyunca bu odada yaşayan insanları konu ediniyor. Filmin bu konuyu nasıl işleyeceği henüz bilinmiyor. Playtone ve ImageMovers tarafından finanse edilecek filmin oyuncu kadrosunda Tom Hanks dışında hangi isimlerin rol alacağı hakkında da henüz bir bilgi paylaşılmadı.

    Son olarak Baz Luhrmann'ın "Elvis" filminin çekimlerini tamamlayan Tom Hanks'i bu yıl içerisinde bir başka Robert Zemeckis filminde daha izleyeceğiz. Hanks, Zemeckis tarafından yönetilen live-action "Pinocchio" filminde tahta bir kukladan gerçek bir çocuğa dönüşen Pinokyo'yu yapan Geppetto Usta rolünde izleyici karşısına çıkacak. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top