Hesabım
    Robert Downey Jr. ve Shane Black'ten Yeni Film Geliyor!

    İkili, Donald E. Westlake'in daha önce de defalarca sinemaya aktarılan Parker karakterini merkeze alan yeni bir film üzerinde çalışıyorlar.

    Daha önce "Iron Man 3" ve "Kiss Kiss Bang Bang" filmlerinde birlikte çalışan Robert Downey Jr. ve senarist - yönetmen Shane Black, yeni bir film projesi için hazırlıklara başladı. İkilinin hedefinde Amerikalı yazar Donald E. Westlake'in Richard Stark takma adıyla yazdığı polisiye macera kitapları var.

    Westlake'in 24 romanında yer alan meşhur anti-kahramanı Parker, daha önce "Point Blank" (1967) "The Split" (1968), "The Outfit" (1973), "Slayground" (1983), "Payback" (1999) ve son olarak "Parker" (2013) filmlerinde karşımıza çıktı.

    Taylor Hackford tarafından yönetilen "Parker"da başrolü aksiyon filmlerinin aranan ismi Jason Statham canlandırırken; Brian Helgeland tarafından yönetilen "Payback"te (Gününü Göreceksin) Parker'dan esinlenen Porter karakterini Mel Gibson canlandırmıştı.

    Westlake'in kitaplarının yeni uyarlamasında Parker karakterini Robert Downey Jr. canlandıracak. Yönetmen Sahne Black, senaryoyu da kendisi mi yazacak yoksa başka bir isme mi emanet edecek henüz belli değil. Resmi adı da henüz açıklanmayan film Amazon Prime'da yayınlanacak.

    Son olarak 2018 yılında "Predator" filmini yazan ve yöneten Shane Black'in, Dwayne Johnson'ın başrolünde olduğu "Doc Savage" adlı filmin üstünde çalıştığı biliniyor. Robert Downey Jr. ise şu sıralarda Christopher Nolan'ın "Oppenheimer" filmin çekimlerini gerçekleştiriyor. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top