Hesabım
    Netflix Yapımı Gerilim ve Bilim Kurgu Filmi "Black Crab"den Fragman

    İsveç yapımı aksiyon yüklü film 18 Mart'tan itibaren Netflix'te izlenebilecek.

    Başrolünde Bafta adayı Noomi Rapace'ın rol aldığı İsveç yapımı aksiyon, bilim kurgu ve gerilim filmi "Black Crab"den (Svart krabba) ilk fragman paylaşıldı. Son olarak "İyi Katiller Sevgilim" ve "You Won't Be Alone" filmlerinde rol alan Noomi Rapace, "Ejderha Dövmeli Kız" serisinin yanı sıra "Sherlock Holmes: A Game of Shadows", "What Happened to Monday", "Lamb" filmlerinde ve Amazon dizisi "Jack Ryan"da oynadı.

    18 Mart'ta Netflix'te yayınlanacak film, ilk uzun metrajınıadam yöneten Adam Berg tarafından yönetildi. Jerker Virdborg'un yazdığı romandan uyarlanan senaryoyu da Adam Berg ve Pelle Rådström kaleme aldı. Filmin oyuncu kadrosunda Noomi Rapace'ın yanı sıra Aliette Opheim, Dar Salim, Jakob Oftebro, Ardalan Esmaili, Cecilia SävermanMartin Hendrikse gibi isimler rol alıyor. 

    "Black Crab", post-apokaliptik bir dünyada geçen bir hikayeyi anlatıyor. Kıyamet sonrası hiç bitmeyen bir kış yaşanmaktadır. Gizli bir görevdeki altı askere, içeriğinde ne olduğunu bilmedikleri bir paketi bir takım ada boyunca taşıma görevi verilir. Buz utmuş denizin ötesine geçip teslimat yapmakla görevlendirilen askerler kendilerini bu süreçte zorlu bir mücadelenin içinde bulur. Karşılaşacakları tehlikelerden habersiz bir şekilde ilerleyen ekip, bu zorlu görev boyunca kime güvenebileceğini de bilmez. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top