Hesabım
    Ferzan Özpetek'in Son Filmi "Şans Tanrıçası"ndan Altyazılı Fragman!

    "Şans Tanrıçası" 25 Mart'ta vizyonda!

    Başarılı yönetmen Ferzan Özpetek tarafından yönetilen son film "Şans Tanrıçası"ndan (La dea fortuna) altyazılı fragman paylaşıldı. 

    Senaryosu Ferzan Özpetek, Silvia Ranfagni ve Gianni Romoli tarafından kaleme alınan "Şans Tanrıçası", pandemi nedeniyle vizyon tarihinin birkaç kez ertelenmesinin ardından nihayet 25 Mart'ta vizyona girecek. Başrollerini Stefano AccorsiEdoardo Leo ve Jasmine Trinca'nın üstlendiği filmde ayrıca Ferzan Özpetek'in önceki filmlerinde de birlikte çalıştığı Serra Yılmaz rol alıyor.

    "Şans Tanrıçası"nın konusu kısaca şöyle: Alessandro (Edoardo Leo) ve Arturo (Stefano Accorsi), on beş yıldır birlikte olan bir çiftir. Birbirlerine karşı hissettikleri tutku ve aşk sevgiye dönüşmesine rağmen çift bir süredir ilişkilerinde kriz yaşamaktadır. Bu sırada çiftin yakın arkadaşları olan Annamaria (Jasmine Trinca), Alessandro ve Arturo’dan birkaç gün için çocuklarına bakmalarını ister. Çocukların hayatlarına ani girişi, Alessandro ve Arturo’nun hayatlarının beklenmedik ve geri dönüşü olmayan bir şekilde değişmesine neden olur.

    Gösterildiği festivallerden ödüllerle ayrılan, özellikle En İyi Oyuncu ve En İyi Müzik ödülleriyle dikkat çeken  film, Amerika'da düzenlenen İtalyan Film Festivali'nde de En İyi Film seçildi.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top