Hesabım
    Disney'in "The Haunted Mansion" Filmi İçin Vizyon Tarihi Belirlendi

    Disneyland'deki Perili Köşkten ilham alan film aynı zamanda 2003 yapımı Eddie Murphy'li "Perili Köşk" filminin de yeniden çevrimi.

    Disney, yıldız oyunculu komedi ve aile filmi "Haunted Mansion" için resmi olarak bir çıkış tarihi duyurdu. Filmi bir yıl sonra, 2023 yılının Mart ayında izleyebileceğiz. Dolayısıyla "Haunted Mansion" Paramount'un aynı dönemde vizyona girecek olan "Dungeons and Dragons" filmi ile gişede rekabet edecek. 

    Hayaletleri ve hortlakları geri döndürecek olan hikayede Danny DeVito, Owen Wilson, Rosario DawsonLaKeith Stanfield ve Tiffany Haddish oynuyorlar. Filmin senaryosu ve karakterlerin hikayeleri gizli tutuluyor, ayrıca hangi oyuncunun hangi karakteri canlandırdığını da bilmiyoruz. Yalnızca Danny DeVito'nun huysuz bir profesör rolünde izleyici karşısına çıkacağı açıklandı.

    Yalnız bir anne ile oğlunu merkeze alan film, ürkütücü bir malikane satın alan bu ikilinin, asırlık sırlar ve gizemler barındırdığını keşfetmesini anlatıyor. Gabbie, oğluyla birlikte yerleştiği malikanenin hayaletler ve hortlaklar tarafından mesken tutulduğunu keşfettikten sonra, onları kovmak için bir tur rehberi, bir medyum, bir rahip ve bir tarihçiden yardım ister. 

    Justin Simien tarafından yönetilen film, Disney'in tema parkı Disneyland'de yer alan Perili Köşk'ten ilham alıyor. Disney, eğlence parkındaki bu noktayı 2003 yılında da sinemaya uyarladı fakat çok fazla beğenilmedi. Rob Minkoff'un yönettiği 2003 yapımı "The Haunted Mansion" (Perili Köşk) filminin başrollerinde Eddie MurphyMarsha ThomasonJennifer TillyTerence Stamp gibi isimler rol almıştı. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top