Hesabım
    Madonna'yı Hangi Oyuncu Canlandıracak?

    Pop müzik ikonu Madonna'nın hayatı film oluyor.

    Müzik dünyasının en ikonik isimlerinden biri olan Madonna'nın hayatı film oluyor. Pop yıldızını canlandırması için şu ana kadar Emmy Ödüllü ve Oscar adayı isimlerden, şarkıcılıktan oyunculuğa geçiş yapan isimlere kadar pek çok isimle görüşüldü. Ve nihayet liste birkaç kişiye kadar azaltıldı.

    Kast direktörü Carmen Cuba'nın aylarca yürüttüğü çalışma sonucunda, Julia Garner (Inventing Anna, Ozark) ve Florence Pugh (Black Widow, Midsommer) öne çıkıyorlar. Ayrıca Euphoria dizisinden tanıdığımız Alexa Demie, daha çok bağımsız filmlerde rol alan Odessa Young ve kariyerinin henüz başlarında olan Emma Laird (Mayor of Kingstown) şu anda Madonna rolü için değerlendiriliyor. 

    The Hollywood Reporter'ın haberine göre, Madonna rolü için seçilmeyi umut eden yıldızlar, Madonna'nın koreografı ve hatta zaman zaman Madonna'nın kendisi ile ile bazen günde 11 saati bulabilen koreografi çalışmalarına katılmak zorundalar. Ayrıca Madonna ile birlikte okuma çalışmaları ve şarkı söyleme seçmeleri de yapılıyor.

    Filmin, Madonna'nın 1990 yılındaki "Blonde Ambition" turnesine odaklanacağı biliniyor ancak henüz geliştirme aşamasındaki senaryoda değişiklikler yaşanması da mümkün. Filmin müzikal yeteneklerin yanı sıra dans kabiliyetini de gerektirdiği aşikar. Bu durumda Madonna rolüne seçilecek oyuncunun "her şeyi" yapabilmesi gerekiyor. Dolayısıyla oyuncu seçmeleri bittikten sonra bile aylarca dans ve müzik çalışmaları yapılacağı tahmin ediliyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top