Hesabım
    Ana de Armas ve Ben Affleck'in Rol Aldığı "Deep Water"dan Fragman!

    Adrian Lyne tarafından yönetilen psikolojik gerilim 18 Mart'ta Hulu'da yayınlanacak.

    FlashdanceFatal AttractionIndecent ProposalUnfaithful gibi filmlere imza atan Adrian Lyne'ın uzun bir arada sonra çektiği son filmi "Deep Water"dan ilk uzun fragman yayınlandı. 

    Başrollerinde Ben Affleck ve Ana de Armas'ın rol aldığı erotik-psikolojik gerilim türündeki filmde ayrıca Tracy Letts, Lil Rel Howery, Dash Mihok, Finn Wittrock, Jacob ElordiRachel Blanchard ve Michael Braun oynuyorlar.

    Senaryosu, Zach Helm ve Sam Levinson tarafından, Patricia Highsmith'in romanından uyarlanan "Deep Water", mutsuz bir evliliğe sahip olan bir çiftin hayatına odaklanıyor. Vic (Ben Affleck) ve Melinda Van Allen (ana de Armas), evliliklerinde sorun yaşayan bir çiftir. Uzun süredir yaşadıkları sıkıntı, aralarında sevginin de giderek azalmasına neden olur. Evliliklerini sonlandırmak istemeyen çift, birbirlerinin başkaları ile görüşmelerine izin vererek boşanmaktan kaçınmaya çalışır. Ancak Melinda'nın görüştüğü kişilerin tek tek ortadan kaybolması, Vic'in baş şüpheliler arasında yer almasına neden olur.

    18 Mart tarihinde Hulu'da yayınlanacak olan filmin vizyon tarihi birkaç değişti ve en sonunda doğrudan Hulu'da gösterime girmesine karar verildi. Disney'in neden bu kararı aldığı açıklanmasa da bu durumun Ben Affleck ve Ana de Armas arasında filmin çekimleri sırasında başlayan ilişkinin sona ermiş olması ve Affleck'in şimdilerde Jennifer Lopez ile birlikte olmasından kaynaklandığı konuşuluyor. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top