Hesabım
    "The Batman" Yönetmeni Matt Reeves, Hayranların Robin Teorisi Hakkında Konuştu

    Matt Reeves, "The Batman" hakkında ortaya atılan Robin teorisiyle ilgili olarak neler söyledi?

    Bu yazı "The Batman" hakkında sürprizbozanlar içerir.

    Geçtiğimiz Cuma günü görücüye çıkan Robert Pattinson'lı "The Batman" filmi izleyenlerden büyük beğeni topladı. Genç Bruce Wayne'in, Batman olarak sokaklarda adalet dağıtmaya başlamasının ikinci yılında geçen film, şimdiye kadar gördüklerimizden daha karanlık, depresif ve muğlak bir Bruce Wayne / Batman temsili karşımıza çıkardı. 

    Filmde, bir yandan kendi kimliği ve geçmişi ile ilgili problemlerle boğurşurken bir yandan suça bulanmış Gotham şehrinin karanlık köşelerinde adaleti sağlamaya çalışan Batman'in, the Riddler tarafından işlenen ve şehrin önemli kişilerini hedef alan bir dizi cinayetin sır perdesini çözmeye çalışırken izledik. 

    Henüz resmi olarak yeşil ışık yakılmamış olsa da, Batman'in devam filminin çekileceğine kesin gözüyle bakılıyor. Hayranlar, özellikle ilk filmde askıya bırakılan bazı konuların bir sonraki filmlerde ele alınabileceğini düşünüyor ve bu konudaki teoriler havalarda uçuşuyor. 

    "The Batman"in çıkışından bu yana geçen günlerde ortaya çıkan popüler bir teori, devam filmlerinde yer alması beklenen Robin karakterinin "The Batman"de çoktan göründüğü üzerine yoğunlaşıyor. Gelecekte Robin olarak izleyeceğimiz konuşulan kişi, Riddler'ın ilk kurbanı, Gotham Belediye Başkanı Don Mitchell'in küçük oğlundan başkası değil. Mitchell'in cenazesinde Bruce Wayne'in, babasını kaybeden küçük çocukla kendisini özdeşleştirdiğini görmüş ve onu yaşanacak felaketten kurtarmak için içgüdüsel olarak harekete geçtiğine tanık olmuştuk. 

    Ne var ki birçok açıdan çok mantıklı olan ve hayranları heyecanlandıran bu teori, yönetmen Matt Reeves tarafından çürütüldü. Reeves, CinemaBlend'den Sean O'Connell'in bu konudaki sorusunda bunu planlamadıklarını söyledi ancak hemen ardından, bu fikrin oldukça ilgi uyandırıcı olduğunu belirterek bunun planlanmadığını söylediğine pişman olduğunu da dile getirdi.

    Batman'in sinema uyarlamalarında Robin'i görmeyeli uzun zaman oldu ve Robert Pattinson'ın Batman'inin genç yardımcısı Robin'i yanına alıp almayacağı çok merak ediliyor. Devam filmi hakkında henüz bir gelişme olmadığını ve dolayısıyla herhangi bir hikaye yazmaya başlamadığını söyleyen Reeves, filmde her şeyin olabileceğini söyleyerek Robin konusunda da açık kapı bırakıyor. 

    Şimdilik, Matt Reeves'in Batman hayranlarına hangi karakterleri ve nasıl bir hikaye sunacağını görmek için "the Batman"in kaçınılmaz devam filmini beklemekten başka çaremiz yok...

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top