Hesabım
    Nicolas Cage, "The Batman" Devam Filminde Rol Almak İstiyor

    1960'ların Batman'inde kötü adam olan Egghead'i canlandırmak istediğini söyleyen Cage, devam filminde Robert Pattinson'a katılmak istiyor.

    1960'lardan kalma bir DC Comics kötü adamını canlandırmak isteyen Nicolas Cage, Robert Pattinson'lı Batman evrenine katılmak istediğini belirtti. 

    Matt Reeves'in yönettiği "The Batman" DC Evreni'nin dışında yer alıyor ancak "The Batman"in devam filmlerinin geleceğine ve yeni bir hikaye evreni yaratacağına kesin gözüyle bakılıyor. Filmin dünya çapında 500 milyon dolara yaklaşan gişesi ve HBO Max'te yayınlanacak spin-off dizileriyle bu durum kaçınılmaz gibi duruyor. Bu dizilerden biri Colin Farrell'ın, filmdeki rolünü tekrarlayacağı "The Penguin" dizisi olacak. 

    Devam filmiyle ilgili resmi bir açıklama ya da onay henüz gelmemiş olsa da, Batman'in gelecek maceralarında çizgi romanlardaki hangi kötü karakterler ile karşı karşıya gelebileceği hayranlar tarafından yoğun bir şekilde tartışılıyor. 

    Bu konudaki dikkat çekici bir açıklamada Nicolas Cage'den geldi. Cage bir röportaj sırasında DC kötü adamı "Egghead"i (Yumurta Kafa) canlandırmak istediğini söyledi. "The Batman" filmini izleme şansını henüz bulamadığını ama 1960'lı yıllardaki "Batman" dizisinde de yer alan kötü adam Egghead karakteriyle Robert Pattinson'ın karşısına çıkmmak istediğini belirten Cage "Warner Bros.'a haber verin, Egghead rolüne açığım" ifadelerinde bulundu.

    Batman ve çizgi roman hayranlarının çoğu muhtemelen Egghead'e aşina değil. Vincent Price tarafından canlandırılan Edgar Head, diğer adıyla Egghead, Adam West'in Batman '66 dizisi için yaratılan özgün bir karakterdi. Daha sonra bazı çizgi romanlarda yer almış olsa da önemli bir rolü yoktu.

    Orijinal Egghead, yer aldığı dizi dolayısıyla daha gülünç bir karakterdi. Dolayısıyla Cage bu karakteri Matt Reeves'in karanlık Batman atmosferine taşımak istiyorsa, onu neredeyse baştan yaratması gerekir. Egghead olarak olmasa bile gelecek Batman filmlerinde Nicolas Cage'in yer alması fikri heyecan uyandırıyor. Warner Bros.'un ya da Matt Reeves'in bu çağrıya ne yanıt vereceği Batman hayranları tarafından merakla bekleniyor. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top