Hesabım
    The Batman Filminden Silinen Joker Sahnesi Yayınlandı

    Batman, silinen sahnede Joker'le bir araya geliyor!

    The Batman'in yönetmeni Matt Reeves, perşembe günü, Robert Pattinson'ın Caped Crusader'ının, Barry Keoghan'ın canlandırdığı klasik düşmanı Joker ile karşı karşıya geldiği süper kahraman destanından silinen bir sahne yayınladı. Sahne, filmde Riddler (Paul Dano) tarafından oluşturulan kelime bulmacalarını taklit eden bir web sitesini ziyaret ettikten sonra mevcut olacaktı.

    Reeves'in şubat ayındaki bir röportajda açıkladığı gibi, sahne Batman'in, Riddler'ın Gotham Şehri polis komiserini öldürdüğünü ve arkasında Batman'e hitaben yazdığı şifreli notlarından birini bıraktığını keşfetmesini takip ediyor. Riddler'ın ona olan ilgisinden rahatsız olan Batman, Riddler'ı harekete geçiren şeyin ne olduğunu anlamaya karar verir. Reeves, “Bu konuda gerçekten güvensiz olacağını düşündüm ve muhtemelen 'Manhunter' veya 'Mindhunter'daki gibi Riddler'ın zihnine girmenin bir yolunu bulmak isteyecektir. Bu, birinin profilini çıkarma fikri veböylece onun kişiliğini tahmin edebilirsiniz. Sonraki hamle buydu." dedi.

    Yönetmen, seyirciye Gotham'ın hikayesinin hemen kenarında kötü adamlar dolu olduğunu ve Keoghan'ın Joker'inin Batman'in yakaladığı ilk düşmanlardan biri olduğunu önerme fikrini beğendi. Reeves, "Bir ilişkileri olduğunu ve bu adamın açıkça bir şey yaptığını ve Batman'in onu bir şekilde Arkham'a soktuğunu anlıyorsunuz." dedi. Sahnede Batman, Joker'i, Riddler'ın yaptığı şey konusunda ve neden Batman'e tüm suçlarıyla ilgili notlar bıraktığı konusunda zorlar. "Belki de senin hayranındır? Ya da belki sana da kin besliyordur. Belki de ana yemek sensin." diyor.

    Joker'in Batman'le alay ettiği sahne, içinde Riddler'ın yolsuzluğa batmış Gotham liderlerini görevden alma kararına katılan bir parçası olduğu konusunda sarsıcı bir gerçekle alay ediyor. Joker kıkırdayarak, "Sanırım derinlerde bir yerde sadece korkuyorsun, çünkü onun yanıldığından emin değilsin." diyor. Reeves, daha önce bu sahneyi neden sildiğini, Joker ve Riddler'ın Arkham Hastanesi'ndeki bitişik hücrelerde bağlandığı anlatmıştı. Şimdi ise sahne yayınlandı. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top