Hesabım
    Afazi Teşhisi Konulan Bruce Willis Oyunculuğu Bırakıyor

    Bruce Willis'e beyinde meydana gelen işlev bozukluğu sonucu ortaya çıkan konuşma, konuşulanı anlama gibi becerileri etkileyen "afazi" (söz yitimi) hastalığı teşhisi koyuldu.

    Geçtiğimiz günlerde Hollywood'un en ikonik yıldızlarından biri olan Bruce Willis hakkında, erken bunama yaşadığı ve bu nedenle repliklerini ezberleyemediği iddiası ortaya atılmıştı. Bu iddianın gerçekliği tartışılırken, Bruce Willis'in ailesinden hayranlarını üzen haber geldi.

    Bruce Willis'in ailesi, aktöre, beynin bazı bölgelerinde meydana gelen işlev bozukluğu sonucu ortaya çıkan ve konuşma, konuşulanı anlama, tekrarlama, okuma-yazma gibi becerilerin gerçekleştirilememesine yol açan afazi (söz yitimi) teşhisi konulduğunu ve ünlü yıldızın bu nednele emekliye ayrılacağını belirten bir açıklama yayınladılar. 

    Açıklamada, "Bruce'un muhteşem destekçilerine, bir aile olarak, sevgili Bruce'un bazı sağlık sorunları yaşadığını ve yakın zamanda bilişsel yeteneklerini etkileyen afazi teşhisi konduğunu paylaşmak istedik. Bunun bir sonucu olarak ve büyük bir dikkatle Bruce, kendisi için çok şey ifade eden kariyerden uzaklaşıyor.” ifadeleri yer alıyor ve "Bu, ailemiz için gerçekten zorlu bir zaman ve devam eden sevginiz, şefkatiniz ve desteğiniz için çok minnettarız" diye devam ediyor. "Güçlü bir aile olarak bu süreçten geçiyoruz ve hayranlarını da dahil etmek istedik çünkü onun sizin için ne kadar önemli olduğunu biliyoruz, tıpkı sizin ona yaptığınız gibi. Bruce'un her zaman dediği gibi, 'Yaşasın' ve birlikte tam da bunu yapmayı planlıyoruz."

    Bu gönderiyi Instagram'da gör

    Rumer Willis (@rumerwillis)'in paylaştığı bir gönderi

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top