Hesabım
    Suç Komedisi "The Kill Room"un Başrollerini Uma Thurman ve Samuel L. Jackson Paylaşacak!

    Filmin yönetmen koltuğunda Nicol Paone oturuyor.

    Quentin Tarantino'nun 1994 tarihli kült filmi Pulp Fiction'ın oyuncuları Uma Thurman ve Samuel L. Jackson, yeni bir film projesi için bir araya geliyor.

    Oyuncu, yapımcı, senarist ve yönetmen Nicol Paone'nin ikinci uzun metrajı olacak olan "The Kill Room" adlı aksiyon ve suç komedisinde başrolleri paylaşacakları açıklanan iki yıldız isim, en son geçen hafta düzenlenen 94. Oscar töreninde, Pulp Fiction'ın 28. yılını kutlamak için John Travolta ile birlikte sahneye çıkmışlard ve Will Smith'e giden En İyi Erkek Oyuncu Oscar'ını açıklamışlardı.

    Senaryosu Jonathan Jacobson tarafından kaleme alınacak olan "The Kill Room", enteresan bir kara para aklama planını konu ediyor. Filmin hikayesi bir tetikçi, tetikçinin patronu (Samuel L. Jackson) ve bir sanat tüccarının (Uma Thurman) bir suikastçiyi yanlışlıkla sanat dünyası sansasyonu haline getirmesini ve onu sanat dünyasını yeraltı dünyasına karşı oynamaya zorlayan bir kara para aklama planını takip ediyor.

    Uma Thurman ve Nicol Paone; Jordan Yale Levine, Anne Clements, Jordan Beckerman, Jon Keeyes, Dannielle Thomas ve Jason Weinberg ile birlikte filmin yapımcılığını da üstleniyor. Filmin çekimleri önümüzdeki aylarda New York'ta ve New Jersey'de başlayacak. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top