Hesabım
    Ethan Coen İlk Solo Filmini Çekmeye Hazırlanıyor

    Joel Coen’in tek başına The Tragedy of Macbeth’i yazıp yönetmesinin ardından kardeşi Ethan Coen de yola solo filmle devam edecek.

    Uzun yıllar birlikte çalışan ve Blood Simple, Fargo, The Big Lebowski, No Country For Old MenTrue Grit gibi filmlere imza atan Coen kardeşlerden Joel Coen'in ardından Ethan Coen de ilk solo yönetmenlik denemesine hazırlanıyor. 

    Joel Coen, ilk kez 2021 yapımı The Tragedy of Macbeth filminin yönetmenliğini ve senaryosunu kardeşi olmadan tek başına üstlendi. Şimdi de Ethan Coen, Focus Features ve Working Title için ilk kez tek başına yöneteceği filminin ön hazırlıklarını gerçekleştiriyor.

    Konusuyla ilgili detaylar gizli tutulan ancak bir yol macerasını anlatacağı bilinen filmin senaryosu Ethan Coen ve eşi Tricia Cooke tarafından 2000'li yılların ortalarında kaleme alınmış. Coen ve Cooke; Robert Graf ve Working Title'dan Tim Bevan ile Eric Fellner ile birlikte filmin yapımcılık görevini de üstlenecekler. Filmin çekimlerinin önümüzdeki yaz döneminde başlaması bekleniyor. 

    Ethan Coen'in son projesi, Nextflix için kardeşiyle birlikte yazdığı ve yönettiği Western antolojisi filmi The Ballad of Buster Scruggs'tı. Film Coen kardeşlere En İyi Özgün Senaryo kategorisinde Oscar adaylığı kazandırdı.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top