Hesabım
    Samuel L. Jackson'lı Animasyon "Paws of Fury: The Legend of Hank"ten Fragman!

    Kafası samuray olma hayalleriyle dolu sevimli bir köpek olan Hank'in hikayesini anlatan film 15 Temmuz'da sinemalarda!

    Paramount Pictures ve Nickelodeon Movies iş birliğinden, yakında çıkacak olan animasyon filmi "Paws of Fury: The Legend of Hank"in fragmanı yayınlandı. Seslendirme kadrosunda yıldız isimlerin yer aldığı film, 15 Temmuz'da izleyicilerle buluşacak.

    Paws of Fury, kendini kedilerle dolu bir kasabada bulan Hank adında bir köpeğin hikayesini anlatıyor. Hank'i "Juno", "Scott Pilgrim vs. The World", "Arrested Development" gibi yapımlardan tanıdığımız Michael Cera seslendiriyor. En büyük hayali bir gün samuray olabilemek olan Hank, ona bir Samuray olmak için ne gerektiğini öğretecek olan ünlü ama münzevi bir Samuray eğitmeniyle karşılaştığında hayatı değişir. Jimbo adındaki bu eğitmeni ise Samuel L. Jackson seslendiriyor.

    Filmdeki eğlenceli karakterlere sesleriyle hayat veren diğer isimler arasında ayrıca Michelle Yeoh, Ricky Gervais, Mel Brooks, Djimon HounsouGeorge Takei gibi yıldızlar bulunuyor. 

    Yeni fragman, çoğunlukla çocuklar için pek uygun olmayan bir kelime dağarcığına sahip olmasıyla tanınan ikonik aksiyon efsanesi Samuel L. Jackson tarafından kısa bir tanıtım ile açılıyor. Fragman, Hank'i eski mahallesindeki diğer köpeklerden gelen sürekli tacizden kaçmasını ve bir samuray olma yolculuğunu takip ediyor. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top