Hesabım
    David Cronenberg İmzalı "Crimes of the Future"dan Fragman!

    Cannes'da Altın Palmiye için yarışacak filmin oyuncu kadrosunda Viggo Mortensen, Lea Seydoux ve Kristen Stewart yer alıyor.

    "Body horror" denilince akla gelen ilk isim David Cronenberg, 1980'lerden 1990'lı yılların sonlarına kadar "The Fly", "Dead Ringers", "Videodrome", "Crash", "eXistenZ" gibi birçok tuhaf ve vahşi şahesere imza attı. Cronenberg son 20 yılda ise oldukça beğenilen karanlık dramalara yöneldi ve "A History of Violence", "Eastern Promises" ve "Cosmopolis" gibi filmlerle izleyici karşısına çıktı. 

    En son filmi "Map to the Stars"ı sekiz yıl önce yöneten David Cronenberg şimdi yeniden "body horror" türündeki filmi "Crimes of the Future" ile geri dönüş yapıyor. Dün açıklanan Cannes Film Festivali resmi seçkisinde yer alan ve Altın Palmiye için yarışacak olan film, dünya prömiyerini de festivalde yapacak. 

    Başrollerini Viggo MortensenLea Seydoux ve Kristen Stewart'ın paylaştığı "Crimes of the Future", insan türünün sentetik bir ortama adapte olduğu ve bedenin yeni mutasyonlar geçirdiği yakın bir gelecekte geçiyor. Filmin konusu kısaca şöyle: Ünlü performans sanatçısı Saul Tenser (Mortensen), partneri Caprice (Seydoux) ile avangard performanslarında organlarının metamorfozunu halka açık bir şekilde sergiler. Ulusal Organ Kayıt Dairesi'nden bir araştırmacı olan Timlin (Stewart) ise, gizemli bir grup ortaya çıktığında onların hareketlerini saplantılı bir şekilde takip eder... Görevleri, Saul'un kötü şöhretini insan evriminin bir sonraki aşamasına ışık tutmak için kullanmaktır.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top