Hesabım
    Ben Affleck ve Matt Damon "Nike" Filmi İçin Yeniden Bir Araya Geliyor!

    Ben Affleck ve Matt Damon, ikonik spor giyim markası Nike ve Michael Jordan etrafında dönen bir dram filmi için yeniden bir araya gelmeye hazırlanıyor.

    1997 yılında, henüz kariyerlerinin başındaki genç oyuncular olarak senaryosunu yazdıkları ve rol aldıkları "Good Will Hunting" ile En İyi Senaryo dalında Oscar Ödülü kazanan, en son Ridley Scott'ın "The Last Duel"inde birlikte rol alan Matt Damon ve Ben Affleck yeni bir film projesi için yeniden bir araya geliyor.

    Hollywood'un en sağlam arkadaşlıklarından birine sahip olan ikili, dev spor giyim markası Nike'ın etrafında gelişen bir hikayenin anlatıldığı dram filminde birlikte rol alacaklar. Amazon Studios, Skydance Sports ve Mandalay Pictures'ın yapımcılığı üstleneceği filmin yönetmenliğini de Ben Affleck üstlenecek.

    Henüz ismi belli olmayan ve 1980'lerin ortalarında geçen gerçek bir hikayeyi anlatacak olan filmde Matt Damon, başına buyruk bir spor ayakkabı satıcısı olan Sonny Vaccaro'yu canlandıracak. Film, Vacaro'nun spor tarihindeki en önemli basketbol oyuncularından olan Michael Jordan'ın peşinden koşmasını ve bu süreçte Nike şirketini büyütmesini ele alacak. 

    O zamanlar için imkansız görünen bir olayın, bir spor giyim markası ile bir sporcu arasındaki anlaşmanın küresel, milyarlarca dolarlık modern spor ayakkabı endüstrisini başlatmasını izleyen hikayede Ben Aflleck ise Nike'ın kurucu ortağı Phil Knight'ı canlandıracak.

    Affleck ve Damon, Alex Convery tarafından yazılan "Air Jordan" başlıklı orijinal senaryoyu yeniden ele alacak ve aynı zamanda filmin yapımcılığını da üstlenecekler.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top