Hesabım
    Sony, Spider-Man Evrenini "El Muerto" İle Genişletiyor

    Sony Pictures, Venom ve Morbius'un ardından Spider-Man anti kahramanları dünyasına yeni bir ismi daha ekliyor.

    Sony Pictures bir süredir Spider-Man çizgi romanlarında yer alan yan karakterlere odaklanan solo filmler geliştirerek Spider-Man evrenini genişletiyor. Tom Hardy'li "Venom" ve "Venom: Let There Be Carnage" filmleriyle Jared Leto'lu "Morbius" hali hazırda seyirciyle buluştu. Sony Pictures başkanı CinemaCon'da Venom 3 filminin de geleceğini resmi olarak duyurdu.

    Sony'nin yine bu evrene dahil olacak iki filmi ise şu anda yapım aşamasında. Bunlardan biri Dakota Johnson'ın başrolü üstlendiği "Madame Web" filmi; diğeri ise Aaron Taylor-Johnson'ın başrolü üstlendiği "Kraven the Hunter" filmi. Spider-Man hayranları bu filmleri heyecanla beklerken sevindirici bir haber daha geldi: Spider-Man yan karakterlerinden biri olan El Muerto'nun da solo filminin geleceği duyuruldu. 

    Filme dair ayrıntılar henüz netleşmedi fakat başrolü oynayacak isim açıklandı. Süper güçlere sahip bir güreşçi olan El Muerto'yu müzisyen Bad Bunny canlandıracak. Sahne adı Bad Bunny olan Benito Antonio Martinez Ocasio müzisyen olmasının yanı sıra güreşçi, yapımcı ve aktör. Daha önce Hızlı ve Öfkeli serisinin dokuzuncu filminde, Narcos dizisinde ve Halle Berry'nin ilk yönetmenlik denemesi olan Bruised filminde oynadı. 

    Sony'nin Spider-Man evrenindeki ilk Latin baş karakter olacak olan El Muerto, diğer Spider-Man kötüleri kadar popüler bir karakter değil. Bu nedenle Sony'nin bu karakteri sinemaya taşıma kararı vermesi biraz çılgınlık olarak değerlendiriliyor.

    El Muerto güçlerini, babası güreş tanrısı El Dorado tarafından öldürüldükten sonra elde eder. Güreş tanrısı, Muerto'ya süper güçlerini veren bir maske verir ve dünya şampiyonu olmasını yoksa babası gibi öleceğini söyler. Bunun üzerine Spider-Man'in karşısına çıkan El Muerto güreşi kaybeder ve Spider-Man'e düşman olur.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top