Hesabım
    "Avatar 2" Ne Zaman Vizyona Girecek?

    "Avatar 2"nin tam adı ve vizyon tarihi duyuruldu.

    Disney Studios, CinemaCon sunumunun bir parçası olarak, toplamda dört film olarak planlanan "Avatar" devam filmlerinden ilkinin adının "Avatar: The Way of Water" olacağını ve filmin 16 Aralık 2022'de vizyona gireceğini onayladı. 

    Ayrıca filmin ilk fragmanının önümüzdeki hafta Marvel'ın "Doctor Strange in the Multiverse of Madness" filmiyle birlikte sinemalarda gösterime gireceği de duyuruldu. Sunum sırasında katılımcılara 3D gözlükler dağıtılarak fragman izletildi. Neredeyse hiç diyaloğun yer almadığı fragmanın filmin büyüleyici görselliğini öne çıkarıdğı bildirildi. 

    Yapımcı Jon Landau, planlanan dört devam filminin her birinin bağımsız bir hikaye olacağını ve her filmin kendi içinde bir bütün olarak sona ereceğini söyledi. Tüm filmlerdeki yolculuk, birbiriyle bağlantılı olacak ve daha büyük bir destanın parçası olacaklar.

    James Cameron sunumda bulunmuyordu fakat filmin her anının en büyük ekran ve en yüksek çözünürlük için tasarlandığını söyleyen bir videoda yer aldı: "Sinema salonlarının yapabileceklerinin sınırlarını zorlamak istedik."

    Filmde Jake Sully (Sam Worthington), Pandora gezegeninde yeni kurduğu ailesiyle birlikte yaşıyor. Tanıdık bir tehdit daha önce başlamış olanı bitirmek için geri döndüğünde, Jake gezegenlerini korumak için Neytiri (Zoe Saldana) ve Na'vi ırkının ordusuyla birlikte çalışmak zorundadır.

    "Avatar: The Way of Water"ın oyuncu kadrosunda Worthington ve Saldana’nın yanı sıra Sigourney Weaver, Stephen Lang, Giovanni Ribisi, Joel David MooreCCH Pounder ve Matt Gerald gibi ilk filmde de yer alan oyuncular ve Kate Winslet, Edie FalcoBrendan Cowell ve Michelle Yeoh gibi seriye yeni katılan isimler var. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top