Hesabım
    Netflix'te Tüm Zamanların En Çok İzlenen 10 Filmi

    Netflix'in en çok izlenen filmleri hangileri?

    Bayram tatilinde ne izlesem diye düşünenler, Netflix'in en çok izlenen filmlerini derlediğimiz bu dosyamız tam size göre... Platformun en popüler filmlerinden izlemediklerinizi izleyebilir ya da daha önce izleyip yeniden hatırlamak istediğiniz filmlere göz atabilirsiniz...

    Netflix, geçtiğimiz Kasım ayından bu yana, haftalık olarak platformun en çok izlenen içeriklerine ait ayrıntılı verileri paylaşıyor. Daha önce, her ülke, kendi ülkesinde en popüler olan içerikleri platformda görebiliyordu ancak, "top10.netflix.com" sitesinin uygulamaya geçmesi ile birlikte kullanıcılar, hem diğer ülkelere ait verileri hem de küresel olarak en çok izlenen içerikleri görebiliyorlar.

    Burada paylaşılan en ilgi çekici listelerden biri de tabii ki "Tüm Zamanların En Çok İzlenen Filmleri" listesi. Netflix, her filmin platformda yayınlandığı ilk 28 gündeki toplam izlenme saatine göre hazırladığı bu listeyi İngilizce filmler ve farklı dillerdeki filmler için iki ayrı kategori halinde yayınlıyor. 

    Şu anki verilere göre listenin ilk sırasında "Red Notice" yer alıyor. Toplamda 364 milyon saat izlenen filmin iki devam filmi için de hazırlıklar başladı. "Red Notice"te başrolü Gal Gadot ve Dwayne Johnson ile paylaşan Ryan Reynolds platformun en popüler yıldızı diyebiliriz. Reynolds,"The Adam Project" ve "6 Underground" da dahil olmak üzere toplam 3 filmi ile en çok izlenen filmler listesinde en çok yer alan oyuncu. 

    İşte Netflix'in en çok izlenen 10 filmi...

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top